DOLAR 32,3846 -0.12%
EURO 34,6046 -0.6%
ALTIN 2.386,66-1,98
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Leylek ve Balıkçı Arasındaki Dokunaklı Dostluk Film Oldu

Bursa’da Leylek ve Balıkçı Arasındaki Dokunaklı Dostluk Film Oldu

ABONE OL
Nisan 10, 2024 22:01
Bursa’da Leylek ve Balıkçı Arasındaki Dokunaklı Dostluk Film Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’nın Eskikarağaç Köyü’nde Yaren Leylek ve Balıkçı Adem Yılmaz’ın Hikâyesi

‘Türkiye’yi Avrupa Leylek Köyleri ağında temsil eden tek köy olan Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı leylek köyü Eskikarağaç’ta yaşanan balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren leyleğin dostluğu milyonlar tarafından ilgiyle takip edilen hikâyeye dönüştü. Yönetmen Burak Doğansoysal tarafından film yapılan bu dokunaklı hikaye, 12 yıldır devam ediyor.

Yaren Leyleğin Göç Zamanında Adem Yılmaz’ın Yanına Dönüşü

Her göç zamanında Adem Yılmaz’ın kayığına konan Yaren leylek, bu yıl da beklenen şekilde geldi. Yaren’den 7 gün sonra eşi Nazlı da Eskikaraağaç’a ulaştı. Yaren leylek, balıkçı Adem Yılmaz’ın kayığına konarak onun tuttuğu balıklarla besleniyor. Adem Yılmaz’ın göle açılmadığı zamanlarda ise evinin bahçesine giden Yaren, bu yıl bayram sabahı da Adem Yılmaz’ın evinin bahçesindeydi.

Balıkçı Adem Yılmaz ve Yaren Leyleğin Bayramlaşması

Erken saatte ziyaretine gelen Yaren leyleği balıkla besleyen Adem Yılmaz, ona “İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri” diyerek sevgisini gösterdi. Bu anlar, hem balıkçı Adem Yılmaz hem de yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.