DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047907-1,34%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal Medya Fenomeni Kıvanç Talu ve Eşi Beril Talu Yakalandı

Sosyal Medya Fenomeni Kıvanç Talu ve Eşi Beril Talu Yakalandı

ABONE OL
Ocak 5, 2024 21:07
Sosyal Medya Fenomeni Kıvanç Talu ve Eşi Beril Talu Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürcistan’a Kaçtıkları İddia Edilmişti

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun 150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Çift hakkında dolandırıcılık suçlamalarıyla birlikte yurt dışına çıkış yasağı konulmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda çiftin Gürcistan’a gittiği tespit edilmişti.

Gözaltına Alındılar

Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu dün öğle saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na Gürcistan’dan kalkan bir uçakla geldikleri belirlendi. Yurt dışına çıkış yasağı bulunan çift, havalimanı polisi tarafından pasaportlarına el konuldu. Türkiye’ye giriş yaptıklarının tespit edilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındılar.

“Biz Onlardan Borç Para Aldık”

Kıvanç Talu ve Beril Talu’nun Dolandırıcılık Büro Amirliği’ndeki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Şüpheliler, 150 milyon liralık vurgun iddialarını reddederek, “Biz onlardan borç para aldık. Asıl suçlu onlar, tefecilik yaptılar” şeklinde savunma yaptılar.

Tutuklandılar

Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve Beril Talu, “Nitelikli dolandırıcılık” suçundan sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandılar.

Kaynak: DHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.