DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20843651,66%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cillian Murphy, Netflix’in Yeni Filminde Rol Alacak

Cillian Murphy, Netflix’in Yeni Filminde Rol Alacak

ABONE OL
Şubat 10, 2024 22:00
Cillian Murphy, Netflix’in Yeni Filminde Rol Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oppenheimer Filmi Başarısının Ardından Yeni Proje

2023 yazında vizyona giren ve Barbie ile beraber bu yıla damga vuran Oppenheimer filmi, Oscar ödülünü beklerken başrol oyuncusu Cillian Murphy de yeni projeler için hazırlıklara başladı. Christopher Nolan tarafından yönetilen filmde J. Robert Oppenheimer’ı canlandıran Murphy, şimdi Netflix’in yeni filmi Steve’de yer alacak.

Oscar Adayı Cillian Murphy, Netflix Filminde Rol Alacak

Altın Küre ödülü kazanan ve Oscar için güçlü bir aday olan 47 yaşındaki Cillian Murphy, Max Porter’ın ‘Shy’ adlı romanından uyarlanan Netflix filmi Steve’de rol alacak. Hatta filmde aynı zamanda yapımcılık görevini de üstlenecek. Murphy, Porter’ın yazdıklarına hayranlığını ifade ederek şunları söyledi: “Bu, yazarken her zaman peşinde koştuğum bir şey; üzerinizde gerçek bir içgüdüsel etkisi var.”

Yeni Proje Steve Yapım Aşamasına Geçiyor

Bahar aylarında çekimlerine başlanacak olan Steve filmi, Cillian Murphy’nin ve Alan Molone ile birlikte kurduğu yapım şirketi Big Things Films tarafından yapımcılığını üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Tim Mielants yer alacak.

Peaky Blinders Hayranları Heyecanlanıyor

Cillian Murphy’nin yeni proje haberi, Peaky Blinders hayranları için heyecan verici bir sürpriz oldu. Dizinin yaratıcısı Steven Knight, yakın zamanda bir senaryoyu tamamladığını açıkladı ve Thomas Shelby’nin hikayesinin beyazperdeye taşınabileceği umudunu verdi. Murphy ise Temmuz ayında Peaky Blinders’ın beyazperdeye geleceği söylentilerine cevap verirken, bekleyip göreceğini ifade etti.

Murphy, daha sonra verdiği bir röportajda, “Bu muhtemelen Peaky Blinders’ın en kötü yanı; sürekli film hakkında sorular sorulması! Anlatılacak daha fazla hikaye varsa bir film yapmayı çok isterim. Ancak şu an için bu konuda sizin için güncelleme yapabileceğim bir bilgi yok” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.