DOLAR 32,3855 -0.12%
EURO 34,6869 -0.36%
ALTIN 2.404,87-1,22
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jonathan Majors Davasında Yargıç Kararını Verdi

Jonathan Majors Davasında Yargıç Kararını Verdi

ABONE OL
Nisan 8, 2024 22:01
Jonathan Majors Davasında Yargıç Kararını Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yargıç, Hapis Cezası Vermeye Gerek Olmadığını Hükmetti

ABD’li ünlü oyuncu Jonathan Majors, eski sevgilisine saldırmasının ardından mahkum edildi. Ancak yargıç Michael Gaffey, Majors’a hapis cezası verilmesi gerekmediğine karar verdi.

Majors’a Denetimli Serbestlik ve Şiddet Müdahale Programı

Yargıç, Majors’ın denetimli serbestlik uygulanmasına karar verirken, 52 haftalık bir aile içi şiddet müdahale programını tamamlamasını şart koştu. Ayrıca Majors’ın ruh sağlığı terapisine devam etmesi gerektiğine hükmetti.

Ne Olmuştu?

Majors, eski sevgilisi Grace Jabbari’ye fiziksel saldırıda bulunmakla suçlanmıştı. Tutuklanmasının ardından yaşanan duruşmalarda güvenlik kameraları ve mesajlar da delil olarak sunulmuştu. Majors suçlamaları reddetmiş ve karşı suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak jüri, Majors’u suçlu bulmuştu.

Projeleri İptal Edilmişti

Jabbari ile Marvel projesinde çalışan Majors, yaşanan olaylar sonrasında projelerden çıkarılmıştı. Ayrıca ABD Ordusu ile olan reklam anlaşması da sonlandırılmıştı. Walt Disney Studios’un projesinden de çıkarılan Majors, hakkındaki karara dair herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.