DOLAR 32,3957 -0.09%
EURO 34,6465 -0.5%
ALTIN 2.392,41-1,74
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Imelda Staunton, The Crown Kostümlerini Hala Giyiyor

Imelda Staunton, The Crown Kostümlerini Hala Giyiyor

ABONE OL
Nisan 13, 2024 22:00
Imelda Staunton, The Crown Kostümlerini Hala Giyiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Imelda Staunton, Kraliçe II. Elizabeth Kostümlerini Sürdürüyor

Netflix’in popüler dizisi The Crown’un yıldızı Imelda Staunton, Kraliçe II. Elizabeth’i oynarken giydiği kıyafetleri hâlâ tercih ettiğini açıkladı. 68 yaşındaki oyuncu, bu haftanın başlarında gösterinin son iki sezonunda canlandırdığı kraliçenin bluzlarından birini giyerken görüldü.

Yeni Rolünde Farklı Bir Karakter Olacak

Staunton, bir sonraki rolü için karakter değişikliği yapması gerektiğini belirterek, eski karakterinin gardırobunu terk etmek zorunda olduğunu itiraf etti. Yeni bir müzikal komedide rol alacak olan yıldız, The Crown deneyimini şu sözlerle anlattı: “Oldukça ciddi bir işti ve tüm bunları taşımak oldukça ciddi bir sorumluluktu. Geçen mayıs ve haziran ayında bunu yapmayı bitirdim ve bundan kurtuldum; böylece artık eğlenceli olabiliyorum,” dedi.

Downton Abbey’ye Geri Dönüş

Ayrıca Imelda Staunton, son bir Downton Abbey filmi olacağını doğruladı. Oyuncu, çok sevilen dizi ve filmde Queen Mary’nin nedimesi Leydi Maud Bagshaw rolünü üstleniyor. Staunton, filmde uşak Carson’ı canlandıran ve gerçekte kocası olan Jim Carter’la birlikte rol aldı. Downton Abbey’nin ilk iki filmi, gişede önemli bir başarı elde ederek 220 milyon pounddan fazla gelir elde etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.