DOLAR 32,3810 -0.13%
EURO 34,7505 -0.17%
ALTIN 2.409,14-1,05
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kirsten Dunst ve Tom Cruise Hala Yakın Arkadaş

Kirsten Dunst ve Tom Cruise Hala Yakın Arkadaş

ABONE OL
Nisan 12, 2024 22:01
Kirsten Dunst ve Tom Cruise Hala Yakın Arkadaş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kirsten Dunst ve Tom Cruise Arasındaki Özel Bağ

1995 yapımı Vampirle Görüşme filminde bir araya gelen Kirsten Dunst ve Tom Cruise, yıllar sonra bile dostluklarını sürdürüyor. Cruise’un vefalı ve cömert tavrının bu ilişkiyi canlı tuttuğu belirtiliyor.

Tom Cruise’un Jestleri

Kirsten Dunst, Cruise’un kendisine her yıl Noel pastası gönderdiğini ve bu geleneği 30 yıldır devam ettirdiğini aktarıyor. Cruise, tatil sezonunda yakın çevresine lezzetli beyaz çikolatalı hindistan cevizli kekler göndermesiyle de tanınıyor.

Özel Tatil Lezzetleri

Cruise, Noel pastalarını California’daki aile işletmesi Doan’s Bakery’den tedarik ederek arkadaşlarına ulaştırıyor. Bu jesti sadece Dunst ve eşi Jesse Plemons değil, Glen Powell ve Dakota Fanning gibi eski rol arkadaşları da deneyimlemiş.

Güzel Anılarla Dolu Film Çekimi

Kirsten Dunst, Vampirle Görüşme setinde Cruise ve Brad Pitt gibi oyuncularla çalışmanın unutulmaz olduğunu belirtiyor. Dunst, Cruise’un sette kendisini mutlu etmek için soyunma odasına Noel ağacı yerleştirdiğini ve erkek meslektaşlarının prenses gibi davrandığını da paylaşıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.