DOLAR 32,3814 -0.13%
EURO 34,6851 -0.35%
ALTIN 2.394,65-1,64
BITCOIN 1970914-3,02%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Nostaljik Bir Kafe: 90’lar Ruhunu Yaşatan Mekan

Bursa’da Nostaljik Bir Kafe: 90’lar Ruhunu Yaşatan Mekan

ABONE OL
Nisan 15, 2024 22:01
Bursa’da Nostaljik Bir Kafe: 90’lar Ruhunu Yaşatan Mekan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayram Özdoğan’un Hayalindeki Kafe

Bursa’da işletmecilik yapan Bayram Özdoğan, 90’lı yıllardan kalma eşyalarla dekore ettiği nostaljik bir kafe açtı. Dikkaldırım Mahallesi’nde ara sokakta bulunan bahçeli yerde misafirlerini ağırlıyor.

Nostaljik Dekorasyon ve Atmosfer

Özdoğan’ın kafesi, ahşap oymalı vitrin, tüplü televizyon, gaz lambası, kahverengi cam şekerlikler, danteller, güğüm, el gırgırı gibi detaylarla eski evleri anımsatıyor. Duvarlarda Neşet Ertaş ve Barış Manço gibi sanatçıların fotoğrafları, Yeşilçam filmlerinin afişleri bulunuyor.

Unutulmaz Lezzetler ve Abur Cuburlar

Kafede, Hulusi Kentmen ve Ayşen Gruda’nın fotoğraflarının yer aldığı menülerde gazoz, çay, çekirdek, Türk kahvesi, şerbet gibi nostaljik lezzetler sunuluyor. Özel olarak dekore edilmiş bakkal dükkanında ise leblebi tozu, emzik şeker, patlayan şeker gibi abur cuburlar satılıyor.

90’ların Samimiyeti ve Misafirlerin Deneyimleri

Özdoğan, kafesini açarken 90’ların samimiyetini yaşatmayı hedeflediğini belirtiyor. Misafirler, burada çocukluklarını yad ederken, eski oyuncaklarla alışveriş yapma fırsatı buluyor. Kafenin ruhu, herkesi bir araya getirip samimi sohbetlere olanak sağlıyor.

Babaannesinin Evindeymiş Gibi

Kafeyi ziyaret edenlerden biri olan Gül Akınbay, burada kendisini babaannesinin evinde gibi hissettiğini belirtiyor. Gerçekçi, emek kokan atmosferiyle ziyaretçilere huzurlu ve mutlu anlar yaşatan kafe, misafirlerine unutulmaz deneyimler sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.