DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Kemal Sunal Müzesi Açıldı

İstanbul’da Kemal Sunal Müzesi Açıldı

ABONE OL
Mart 15, 2024 22:00
İstanbul’da Kemal Sunal Müzesi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB, Kemal Sunal’ı Unutulmaz Bir Müzeyle Onurlandırdı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), usta oyuncu Kemal Sunal’ın adını yaşatmak amacıyla Kemal Sunal Müzesi’ni 60. Yıl Göztepe Parkı’nda ziyarete açtı.

Açılış Törenine Büyük Katılım

Açılış törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dilek Kaya İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mesut Kösedağ, Kemal Sunal’ın ailesi ve sinema dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

İmamoğlu: “Kemal Sunal’ın İsmi ve Anıları Yaşayacak”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Kemal Sunal’ın ismi ve anılarının bu müze aracılığıyla sonsuza kadar yaşayacağını belirtti. İmamoğlu, müzenin oluşumuna katkı sunanlara teşekkür ederek, Sunal’ın izleyicilerde bıraktığı güzel anıları hatırlattı.

Gül Sunal: “Bu Müzeyi Kemal Sunal Düşündü”

Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal da duygularını aktarırken, müzenin aslında Kemal Sunal’ın fikri olduğunu ve eşyalarının bir gün bir müzede sergilenebileceğini düşündüğünü paylaştı. Sunal, müzeyi hayata geçirenlere ve ziyaretçilere teşekkürlerini iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.