DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Havalimanı’nda Mahsur Kalan Shiva Kaviani

İstanbul Havalimanı’nda Mahsur Kalan Shiva Kaviani

ABONE OL
Mart 13, 2024 22:02
İstanbul Havalimanı’nda Mahsur Kalan Shiva Kaviani
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanada Vizesi Alamayan Kaviani, İstanbul Havalimanı’nda Mahsur Kaldı

Kanada vizesi alamayan Shiva Kaviani, İstanbul Havalimanı’nda bir ayı aşkın süredir mahsur kaldı. Toronto’dan İran’a dönen ve Ankara’da da vize başvurusu reddedilen Kaviani, Türkiye’de de Kanada’ya gidemeyince havalimanında sıkışıp kaldı.

İstanbul Havalimanı’nda Zor Günler

Dr. Shiva Kaviani, vizesiz olduğu için Kanada’ya gidemeyince ülkesi İran’a da dönmek istemeyerek İstanbul Havalimanı’nda kalmaya karar verdi. Havalimanı çalışanlarının yardımıyla kalan Kaviani, bir süredir giden yolcu katında valizi ve çantasıyla birlikte yaşam mücadelesi veriyor.

Kaviani, tıp kitapları ve akademik çalışmalarıyla vakit geçirirken, havalimanındaki sandalyelerde ve koltuklarda uyuyarak günlerini geçiriyor. Basın mensuplarının röportaj tekliflerini reddeden Kaviani, hakkında çıkan haberler üzerine İstanbul Havalimanı’ndan ayrılmayı düşünüyor.

‘Terminal’ Filmini Hatırlattı

Shiva Kaviani’nin yaşadığı durum, ünlü aktör Tom Hanks’in başrolünde oynadığı ‘Terminal’ adlı filmi akıllara getirdi. Filmde Viktor Navorski karakterinin JFK Havalimanı’nda sıkışıp kalması ve ülkesine geri dönememesi konu ediliyor. Kaviani’nin havaalanında geçirdiği zor günler, filmdeki benzer bir temayı hatırlatıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.