DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MasterChef All Star Programında Tartışma

MasterChef All Star Programında Tartışma

ABONE OL
Aralık 21, 2023 22:00
MasterChef All Star Programında Tartışma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“SEN KİM OLUYORSUN!”

MasterChef All Star programı, büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve son dönemlere yaklaşılan bir yemek yarışmasıdır. Bu akşam ekrana gelen bölümde, yarışmacılar arasında yaşanan tartışma sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyesi olduğu programda, takımlar seçtikleri ülkelerden 3’er çeşit yemek yapma göreviyle karşı karşıya kaldılar. Eren ve Tahsin’in kaptanlığında yarışan takımlar, kazanmak için büyük bir mücadele verdi.

Devam ettirme konseptli bölümde, Batuhan ve Barbaros arasında çıkan tartışma büyük bir ilgiyle takip edildi. Barbaros’un rakip takıma sürekli olarak bir şeyler söylemesi, Batuhan’ı oldukça sinirlendirdi.

Barbaros’a “Önüne bak Barbaros. Sus artık” diyen Batuhan’a, Barbaros sert bir şekilde karşılık verdi. “Sen kim oluyorsun? Sana ne oluyor?” diye çıkışan Barbaros, diğer yarışmacıların araya girmesiyle birlikte tartışma son buldu.

FIRINDA ELİNİ YAKTI

Gecenin bir diğer olayı ise Sergen’in başına geldi. Fırındaki tepsisini çıkarmaya çalışırken elini yakan Sergen, aniden bağırmaya başladı. Bu durum, şefler ve diğer yarışmacı arkadaşları tarafından büyük bir endişeyle karşılandı.

Şefler tarafından dikkatli olması konusunda uyarılan Sergen, sağlık ekibi tarafından müdahale edildi. Bu anlar, sosyal medyada büyük bir konuşma konusu oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.