DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MSB’den Şehit Açıklaması: Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı Şehit Oldu
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • MSB’den Şehit Açıklaması: Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı Şehit Oldu

MSB’den Şehit Açıklaması: Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı Şehit Oldu

ABONE OL
Mart 23, 2024 21:01
MSB’den Şehit Açıklaması: Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı Şehit Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı Hastanede Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı harekat bölgesinde araç kazası sonucu yaralanan ve hastaneye sevk edilen Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

MSB’den Yapılan Açıklama

MSB’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Tnk. Söz. Er Abdulkadir AKINCI, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 23 Mart 2024 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Bakan Güler’den Başsağlık Mesajı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit olan Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı için başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Güler, “Kahraman silah arkadaşımız, 23 Mart 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.