DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP İl Binası Satın Alma İddiaları Soruşturuluyor

CHP İl Binası Satın Alma İddiaları Soruşturuluyor

ABONE OL
Mart 22, 2024 21:02
CHP İl Binası Satın Alma İddiaları Soruşturuluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski CHP İl Başkanı ve Şişli Belediye Başkan Yardımcısı İfade Verdi

CHP il binasının satın alınmasına dair iddialar doğrultusunda, valiz ve çantalarla getirilen paraların sayılmasıyla ilgili görüntülere ilişkin soruşturma derinleştiriliyor. Eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne giderek ifade verdi. Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel ise sabah saatlerinde “şüpheli” sıfatıyla ifade verdi.

Şüpheli Onur Öksel’in Açıklamaları

Onur Öksel, parayı bir çanta içinde Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’den aldığını belirtti ve “Başkanın şahsi olayı olduğunu düşündüm, götürme amacımı bilmeden parayı teslim ettim” dedi. Öksel’in ifadesiyle soruşturma derinleştiriliyor.

Diğer İfade Veren İsimler

Soruşturma kapsamında, Karsal Örme Şirketi sahibi iş insanı Hüseyin Köksal’ın şoförü Servet Aydın, Küçükçekmece Belediye Başkanı’nın oğlu Serkan Çebi, Maltepe Belediye Başkanı’nın Danışmanı Melih Morsümbül de ifadeye çağrıldı. CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer de ifadeye çağrılan isimler arasında yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.