DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çorum’da Kuvvetli Rüzgarın Yarattığı Hasarlar

Çorum’da Kuvvetli Rüzgarın Yarattığı Hasarlar

ABONE OL
Nisan 20, 2024 21:02
Çorum’da Kuvvetli Rüzgarın Yarattığı Hasarlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulu Cami’de Restorasyon Çalışmaları Sırasında Yaralanan Kişi

Çorum merkezinde yaşanan kuvvetli rüzgar nedeniyle Ulu Cami’nin minaresinden düşen ahşap parçaların yaraladığı bir kişi, sağlık ekiplerince müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı.

Elektrik Kesintisi ve Ulaşım Sorunları

Rüzgarın etkisiyle ağaçların yollara devrilmesi sonucu elektrik kesintileri yaşandı ve bazı yollar ulaşıma kapandı. Ayrıca devrilen ağaçlar ve çöp konteynerleri park halindeki araçlara zarar verdi.

İlçelerdeki Hasarlar

Alaca ilçesinde Sanayi Sitesi’ndeki iş yerlerinin çatıları uçarken, Samsun-Ankara kara yolu üzerinde trafik levhaları devrildi. Sungurlu ilçesinde bir evin bahçesindeki ağaç otomobile zarar verirken, aynı ilçedeki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki reklam tabelası da etkilendi. Dodurga ilçesinde ise enerji nakil hatlarındaki kopmalar nedeniyle elektrik kesintileri yaşandı.

Otomobillerde ve Binalarda Oluşan Hasarlar

Çorum Caddesi’nde bulunan bir oto galerinin çatısı uçarken, park halindeki araçlarda hasar meydana geldi. Aynı şekilde ilçedeki bir apartmanın çatısından uçan tuğlalar ve devrilen ağaçlar da araçlara zarar verdi.

Yaklaşık 40 dakika süren kuvvetli rüzgar nedeniyle ilçe genelinde elektrik kesintileri yaşandı. Rüzgarın etkisiyle oluşan hasarlar ekipler tarafından giderilmeye çalışılıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.