DOLAR 32,2756 -0.01%
EURO 35,1153 0.06%
ALTIN 2.475,780,40
BITCOIN 21432240,64%
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meclis Genel Kurulu’nda Partilerin Grup Önerileri Ayrı Ayrı Görüşüldü
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • Meclis Genel Kurulu’nda Partilerin Grup Önerileri Ayrı Ayrı Görüşüldü

Meclis Genel Kurulu’nda Partilerin Grup Önerileri Ayrı Ayrı Görüşüldü

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 21:05
Meclis Genel Kurulu’nda Partilerin Grup Önerileri Ayrı Ayrı Görüşüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi: Mali Müşavirlerin İnsanca Çalışma Koşulları İstiyorlar

Saadet Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Meclis Genel Kurulu’nda mali müşavirlerin insanca çalışma koşulları istediklerini belirterek, bu durumun trajik olduğunu vurguladı. Mali müşavirlerin iş tanımlarının sürekli değiştirilerek iş yüklerinin artırıldığını ve ücretlerinin aynı kaldığını dile getiren Ekici, devletin mali müşavirleri adeta maaşlı personeli gibi kullandığını ancak maaş ödemesi yapmadığını ifade etti.

İYİ Parti: Yerel Basının Güçlü Olması Elzem

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşıoğlu, Meclis Genel Kurulu’nda güçlü yerel basının varlığının önemine dikkat çekti. Tasarruf tedbirlerinin yerel basını olumsuz etkilediğini belirten Hamşıoğlu, devletin ekonomik bekasının, yerel basının ilan ve abonelik gelirleriyle sağlanamayacağını ifade ederek, il valiliklerini yerel basının işvereni haline getiren sistemin değiştirilmesi gerektiğini savundu.

CHP: Emekli Astsubayların Sorunları Çözülmeli

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Meclis Genel Kurulu’nda astsubayların sorunlarının çözülmediğini ve iktidar tarafından unutulduğunu iddia etti. Akdoğan, astsubayların sorunlarına çözüm bulunması için araştırma komisyonu kurulması çağrısında bulunarak, parti ayrımı gözetmeksizin astsubayların sorunlarının çözülmesi gerektiğini belirtti.

AKP: Türk Silahlı Kuvvetleri Personelinin Özlük Hakları İyileştirildi

AKP Bursa Milletvekili Refik Özen ise Meclis Genel Kurulu’nda, Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin özlük haklarının AKP hükümetleri döneminde birçok iyileştirme yapıldığını ifade etti. Özen, ordunun güçlenmesinde en önemli yere sahip olan personelin lehine çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Genel Kurul’da Anayasa Komisyonu ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu için yapılan üyelik seçimlerinin ardından Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine geçildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r