DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Tam Destek
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Tam Destek

Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Tam Destek

ABONE OL
Mart 24, 2024 17:05
Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Tam Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acun Ilıcalı: “Ali Koç Türkiye’deki Önemli İnsanlardan Birisi”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a tam destek verdi. Ilıcalı, Ali Koç’un tüm zamanını ve parasını Fenerbahçe için harcadığını vurgulayarak, “Onu yakından tanıyan biri olarak; zamanını, parasını bu kadar harcayan, Türkiye’deki önemli insanlardan birisi olarak da Fenerbahçe’ye daha da faydalı olacağını düşünüyorum. Hikayesinin bitmediğini düşünüyorum. Bu konuda ikna etmek için ben de elimden geleni yaparım.” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı: “Yabancı Hakem Türkiye’deki Gerilimi Azaltır”

Türkiye’deki futbol ortamının, Ali Koç gibi değerli insanları uzaklaştırmaması gerektiğini belirten Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı açıklamada, “Türkiye’deki gerilimin, futboldaki kaosun tek bir çözümü var. Tek sebep var; hakemlerimiz. Türk futbolu çok zor günler geçiriyor. Çözüm yabancı hakemde.” ifadelerini kullanmıştı. Ilıcalı, yabancı hakem uygulamasının tansiyonu düşüreceğini savunarak, “Ülkemizi yurt dışında temsil etmeye çalışan bir insan olarak nasıl ülkemize yabancı futbolcu ve teknik direktör geliyorsa, yabancı bir hakemin de gelebileceğini düşünüyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Ilıcalı, Türk futbolundaki güven sorununa da değinerek, “İngiltere’de hakem hata yaptığında art niyet aranmıyor, bizim hakem hatalarımızda art niyet aranıyor. Güven bitmiş. İnanç ve güven bitince kaos çıkar. Tansiyonun yükseldiği bir ortamda hakem devam diyor.” görüşünü dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.