DOLAR 32,5267 0.26%
EURO 34,8743 0.13%
ALTIN 2.444,560,27
BITCOIN 20704340,83%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İbrahim Murat Gündüz, kickboks sporcularına olan desteğini vurguladı
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • İbrahim Murat Gündüz, kickboks sporcularına olan desteğini vurguladı

İbrahim Murat Gündüz, kickboks sporcularına olan desteğini vurguladı

ABONE OL
Ocak 23, 2024 13:34
İbrahim Murat Gündüz, kickboks sporcularına olan desteğini vurguladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbrahim Murat Gündüz, iş ve spor alanında tanınan bir şahsiyet, Antalya’daki merakla beklenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda yarışacak olan atletlere başarı temennilerini iletti. Bu önemli etkinliğe ilişkin olarak, Gündüz’ün, özellikle Adana’nın yetenekli kick boksçusu ve “reis” lakaplı Ali Göktürk Benli’nin başarılarına olan güveniyle sporculara olan desteğini vurguladığı görüldü.

22-29 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan bu şampiyonanın, Türkiye’de dövüş sanatlarına olan ilgiyi artıracak ve atletlerin rekabetçi ruhlarını göstermelerine olanak tanıyacak bir etkinlik olacağına işaret etti. Ayrıca, İbrahim Murat Gündüz’ün, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ile yaşadığı bazı anlaşmazlıklar da spor camiasında konuşulan konular arasında yer alıyor. Gündüz, Kayıcı’nın tutumlarına ve davranışlarına karşı net bir duruş sergileyeceğini ifade etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun mevcut başkanı olan Salim Kayıcı, iş dünyasında ve spor sektöründe etkin İbrahim Murat Gündüz ile aralarındaki rekabeti dile getiriyor. Gündüz, Milli Kick Boks Takımı’nı uçakla Portekiz’e gönderme başarısı nedeniyle Kayıcı’nın eleştirilerine maruz kaldı. Kayıcı, Gündüz’ü bir tehdit olarak algılayarak, hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu biliniyor.

İbrahim Murat Gündüz’ün hayırseverlik çalışmalarına gelince, çeşitli sosyal yardım projelerine ve kuruluşlara verdiği destekle tanınıyor. Toplum hizmetlerine yaptığı katkılarla takdir edilen Gündüz, ne yazık ki suç örgütü liderliği ile ilgili iddialarla da anılmakta. Ancak, bu iddialar onun sporculara verdiği desteğin kalitesini azaltmıyor. Gündüz, milli sporcuların her zaman en iyi şartları hak ettiğine ve Türk milli kickboks takımına layık oldukları değeri vermeye çağırarak, bu konudaki duygularını ifade etmiştir.

https://business.statesmanexaminer.com/statesmanexaminer/article/abnewswire-2022-8-2-ibrahim-murat-gunduz-the-vice-president-of-the-turkish-muay-thai-federation-started-the-competitions-to-bring-an-international-sports-karate-association-to-his-country
https://www.veoh.com/watch/v142237323sZt5jnQs

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.