DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konyaspor, Alanyaspor Karşısında Mağlup Oldu

Konyaspor, Alanyaspor Karşısında Mağlup Oldu

ABONE OL
Nisan 21, 2024 17:04
Konyaspor, Alanyaspor Karşısında Mağlup Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konyaspor Teknik Direktörü Ömerovic Mağlubiyeti Değerlendirdi

Konyaspor, Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Alanyaspor’a 2-0 yenilerek üzücü bir sonuç aldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Konyaspor’un teknik direktörü Fahrudin Ömerovic, mağlubiyeti değerlendirdi.

Ömerovic: “Gerçekten üzgünüz, bu sonucu beklemiyorduk. Maçtan önce zaten takım bir şok yaşadı. Jakub Slowik’in bir hastalığı oldu. Zaten 5. dakikada Oğulcan’ın sakatlanması, burnunun kırılması, bir anda büyük bir şok etkisi yarattı.” dedi.

Ömerovic, ilk yarıda istedikleri performansı sergileyemediklerini ve Alanyaspor’un etkili oyun kurulumu ile zorlandıklarını belirtti: “İkinci yarı farklı bir hamle yapabilirdik. Ama 0-0 devam ederken 46. dakikada üçüncü bir şok yaşadık.”

Konyaspor Başkanı Korkmaz Taraftarlara Seslendi

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, beklenmedik mağlubiyet sonrası taraftarlara seslenerek, başarıyı taraftarla birlikte kazanacaklarını vurguladı.

Korkmaz: “Yönetim olarak elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Başarıyı taraftarımızla elde edeceğiz. Onlar bizim kardeşlerimiz. Biz zor bir süreçte görev almışken, onların da bize destek olması lazım.”

Korkmaz, taraftarların rakip takımın ikinci golünü alkışlamalarını uygun bulmadığını belirterek, takıma gerçek ihtiyacın destek olduğunu ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.