DOLAR 32,2647 -0.24%
EURO 34,7851 -0.13%
ALTIN 2.411,950,78
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ticaret Bakanlığı’ndan Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılarına İhale
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • Ticaret Bakanlığı’ndan Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılarına İhale

Ticaret Bakanlığı’ndan Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılarına İhale

ABONE OL
Nisan 25, 2024 17:13
Ticaret Bakanlığı’ndan Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılarına İhale
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efsane İsim Michael Jordan’a Ait Spor Ayakkabılar İhaleyle Satışa Çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı’nın e-ihale ile satışa çıkarttığı eşyalar arasında ‘Koleksiyonluk spor malzemeleri’ kategorisinde yer alan spor ayakkabılar dikkat çekti. Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) efsane isimlerinden Michael Jordan’ın imzasını taşıdığı belirtilen 3 çift spor ayakkabı, 15 Nisan’da ihaleye çıkartıldı.

İhalede Beklenenin Altında Teklif Geldi

Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü’ne ait 2 Numaralı Tasfiye Ambarı’nda bulunan 3 çift spor ayakkabının satış bedeli 5 milyon lira olarak belirlendi. Ancak, ihale süresince herhangi bir teklif verilmemesi üzerine ayakkabılar yeniden ihaleye çıkarıldı. Başvuru süreci devam ederken, 100 bin lira teminat bedeli istenen ikinci ihalede de henüz teklif veren olmadı.

Geçmişteki Satış Rakamları

Geçen yıl Michael Jordan’ın 1998 yılında giydiği ayakkabı açık artırmada 2,2 milyon dolara satılmıştı. Jordan’ın kariyerinin başlarındayken giydiği bir başka spor ayakkabı ise 2021 yılında yapılan açık artırmada, 1,47 milyon dolara alıcı bulmuştu.

Ticaret Bakanlığı’ndan Açıklama

Ticaret Bakanlığı, gümrüklere getirilen ancak mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi yapılmadığı için tasfiye sürecine alınan spor ayakkabıların ihaleye çıkarıldığını belirtti. İhalede yer alan ayakkabılar için açıklamada, “Eşyanın/Aracın alıcıya tesliminden sonra eşyanın/aracın piyasaya arzı, kullanımı veya tescili için alınması gereken her türlü izin veya belgenin alınması, kayıt, tescil veya bildirim işlemlerinin alıcı tarafından yerine getirilecek ve bunlara ilişkin her türlü mali yük ve yükümlülükler alıcı tarafından karşılanacaktır” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.