DOLAR 32,5327 0.21%
EURO 34,9885 0.4%
ALTIN 2.440,640,09
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor’un Forma Tanıtımında Yer Alan Hicran Yıldız Hayatını Kaybetti
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • Trabzonspor’un Forma Tanıtımında Yer Alan Hicran Yıldız Hayatını Kaybetti

Trabzonspor’un Forma Tanıtımında Yer Alan Hicran Yıldız Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Nisan 16, 2024 17:04
Trabzonspor’un Forma Tanıtımında Yer Alan Hicran Yıldız Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’un Acı Kaybı: Hicran Yıldız

Trabzonspor Kulübü’nün 2020-21 sezonu için hazırladığı çubuklu forma tanıtımında yer alan Hicran Yıldız, lösemi ve kas hastalığı nedeniyle yaşamını yatağa bağlı sürdürürken hayatını kaybetti.

Hicran Yıldız’ın Vefatı

Uzun yıllardır lösemi ve kas hastalığıyla mücadele eden Hicran Yıldız, tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde dün hayata gözlerini yumdu. Bu acı haberi ailesi, yakınları ve Trabzonspor taraftarları derin bir üzüntüyle karşıladı.

Trabzonspor Kulübü’nden Taziye Mesajı

Trabzonspor Kulübü, Hicran Yıldız’ın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, “Hicran’ımız melek oldu. 2020-21 sezonu forma tanıtımında rol alan Hicran Yıldız’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hicran’ımıza Allah’tan rahmet; ailesine, akrabalarına ve camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Hicran Yıldız’ın Hikayesi

Trabzonspor’un forma tanıtım videosunda yer alan Hicran Yıldız’ın babası Alaattin Yıldız’ın hikayesine odaklanılmıştı. Baba Yıldız, kızını mutlu etmek için çabalarken, Hicran’ın Trabzonspor formasına duyduğu sevgi ve bağlılık büyük takdir toplamıştı.

Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Hicran Yıldız’ın cenazesi, bugün ikindi vakti Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sürmene ilçesinde toprağa verilecek. Trabzonspor camiası, Hicran’ı unutmayacak ve onun hatırasını daima yaşatacaktır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.