DOLAR 32,3669 0.13%
EURO 34,9806 -0.29%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MİGROS’UN MOBİL ALIŞVERİŞ DENEYİMİ   MKOLAY KANTİN’E EN YENİLİKÇİ GIDA SATIŞ YERİ ÖDÜLÜ
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • MİGROS’UN MOBİL ALIŞVERİŞ DENEYİMİ MKOLAY KANTİN’E EN YENİLİKÇİ GIDA SATIŞ YERİ ÖDÜLÜ

MİGROS’UN MOBİL ALIŞVERİŞ DENEYİMİ MKOLAY KANTİN’E EN YENİLİKÇİ GIDA SATIŞ YERİ ÖDÜLÜ

Geliştirdiği perakende teknolojileri ile alışveriş alışkanlıklarını değiştiren Migros, müşterilerine mükemmel alışveriş deneyimi sunmak amacıyla hayata geçirdiği inovatif uygulamalarla ulusal ve uluslararası alanda ödül almaya devam ediyor. Migros’un yoğun çalışan müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla tasarladığı hızlı ve kolay alışveriş formatı MKolay Kantin, GIDA+ ödülleri kapsamında “En Yenilikçi Gıda Satış Yeri” ödülüne layık görüldü.

ABONE OL
Temmuz 28, 2022 13:13
MİGROS’UN MOBİL ALIŞVERİŞ DENEYİMİ   MKOLAY KANTİN’E EN YENİLİKÇİ GIDA SATIŞ YERİ ÖDÜLÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Migros’un yoğun tempoda çalışan müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla tasarladığı hızlı ve kolay alışveriş formatı MKolay Kantin, GIDA+ ödülleri kapsamında “En Yenilikçi Gıda Satış Yeri” ödülüne layık görüldü. Sektöre getirdiği yenilik, çevrenin korunması, iklim değişikliği ile mücadele ve israfın azaltılması, toplumun daha iyi beslenmesi ve ekonomiye katkı gibi değerlendirme kriterlerinden geçen MKolay Kantin, Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GIFT) tarafından verilen bu ödülü almaya hak kazandı.

 

Müşterilerine mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla ileri teknoloji ve inovasyonu süreçlerine entegre eden Migros’un mobil alışveriş deneyimi sunan MKolay Kantin mağaza formatı, yoğun tempoda çalışan kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla tasarlandı. Migros Ev Lezzetleri ürünlerinden sağlıklı atıştırmalıklara, günlük kişisel temizlik ürünlerinden kozmetiğe kadar birçok ürünün raflarında yer aldığı MKolay Kantin’de 200’e yakın çeşit yer alıyor. MKolay Kantin ile plazalar, hastaneler ve çeşitli iş yerlerinde çalışanlar, yeme-içme ve diğer günlük ihtiyaçlarına, çalıştıkları binanın dışına çıkmadan hızlıca ulaşabiliyor. Müşteriye özel ürün portföyü sunan MKolay Kantin, akıllı telefonlara indirilen Migros Money uygulamasında yer alan MKolay ile temassız ve hızlı alışveriş imkanı sağlıyor. Müşteriler, aynı uygulama üzerinden kredi kartları ya da MoneyPay hesaplarındaki cüzdan bakiyesi veya hazır limit ile ödemelerini yapabiliyor.

 

GIDA+ ödülleri, yeniliklerle gıdaya artı değer katan kişi ve kuruluşların, 68 seçkin jüri üyesi tarafından 29 farklı kategoride iki kademeli değerlendirmeye tabi tutulması sonucunda sahiplerini buluyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.