DOLAR 32,4552 -0.12%
EURO 34,7695 -0.66%
ALTIN 2.438,390,10
BITCOIN 2078138-0,93%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

JOTUN ile Yeniliğe Yer Açın

JOTUN ile Yeniliğe Yer Açın

ABONE OL
Nisan 7, 2022 12:33
JOTUN ile Yeniliğe Yer Açın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneşin yüzünü göstermesiyle doğa canlanıyor. Ağaçlar yeniden yeşillenip çiçekler açmaya başlarken biz de evlerimizde yaptığımız değişikliklerle hem kendimizi hem de yaşam alanlarımızı yeniliyoruz.

Jotun, 2022 Bir Arada Koleksiyonu’ndaki renklerle doğanın canlılığını, çiçeklerin enerjisini, güneşin sıcaklığını, ağaçların ferahlığını evinize taşıyor ve yaratıcılığınızı harekete geçirmeniz için ilham veren renkler sunuyor.

 

Salonunuzda Yeni Bir Hikaye Yaratın

Doğal renkler ve elementler bize yaşam alanımızda benzersiz hikayeler yaratma fırsatı sunuyor. Salonunuzda sıcak bir bej tonu olan 1909 Chalk Ochre ile içten ve güven verici bir ortam yaratırken, 6383 Imagine ve 2040 Light Granite’in doğal ve pozitif havasıyla ilham dolu bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

 

Sıcak Tonlarla Mutlu Ve Kalabalık Sofralar Hazırlayın

Bahar aylarından yaz aylarına geçerken sevdiklerimizle güzel vakit geçirdiğimiz kalabalık sofralar da artıyor. Uzun kahvaltılar, kalabalık akşam yemekleri, aile ve arkadaşlarla aynı sofrada geçirilen zamanlar… Bu anlarda bulunduğumuz ortamın renkleri de pozitif bir etki yaratarak bizi mutlu ediyor. 12182 Gentle Whisper2011 Antique Brass ve 12125 Impression gibi sıcak tonlar her sofrayı özel kılıyor.

 

Antibakteriyel Özellikli Fenomastic Zen’le Stil Sahibi Ve Sağlıklı Yaşam Alanları Oluşturun

Yaşadığımız ve çalıştığımız alanlar için tercih ettiğimiz renklerin enerjisi kadar formülü de çok önemli. Özellikle uzun süre soluduğumuz ortamda, boyanın hava kalitesini etkilediğini unutmamak gerekiyor. Jotun’un yeni ürünü Fenomastic Zen ile benzersiz mat görünüm ve hayallerinizdeki renklerle aynı anda temiz bir ortam yaratmak her zaman mümkün.

 

Farklı tonlar ve uyumlu renkler arasında seçim yapmak bazen zor olabiliyor. Seçtiğiniz renkleri evlerinizdeki ışık altında, eşyalar ve aksesuarlarınız ile uyumunu görmek Jotun’un renk çipleri ile çok kolay! Renk seçiminizi kolaylaştırması için jotun.com.tr’yi ziyaret ederek beğendiğiniz renkleri seçebilir, seçtiğiniz renklerin evinizde nasıl duracağını incelemek için Jotun mağazalarından A6 boyutundaki renk çiplerinden temin edebilirsiniz.

Hayalinizdeki duvarlara kavuşmak Jotun’un eve teslimat servisi ile parmaklarınızın ucunda. Eve teslimat sağlayan Jotun mağazaları sayesinde seçtiğiniz renkler temassız ödeme ile kapınızda. Eve teslimat yapan Jotun mağazaları hakkında 0 850 480 9 586 (JTN) numaralı Jotun Müşteri Destek Hattı üzerinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.