DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • İstanbul’da CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

İstanbul’da CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

ABONE OL
Mart 25, 2024 21:03
İstanbul’da CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şüpheliler İfade Vermek Üzere Adliyeye Çağrıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleriyle ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin oğlu Serkan Çebi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Danışmanı Melih Morsümbül ile iş insanı Hüseyin Köksal’ın şoförü Servet Yıldırım ifade vermek üzere Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne geldi.

Şüpheliler İfadelerini Verdikten Sonra Adliyeden Ayrıldı

Şüpheliler, savcılık katına çıkarak Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nda ifade verdikten sonra adliyeden ayrıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleriyle ilgili resen soruşturma başlatmıştı.

CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleriyle İlgili Gelişmeler

Soruşturma kapsamında İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski CHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Can Poyraz’ın şüpheli olarak ifadesi alındı. Keleş’in ifadesinde, “Parayı avukatlık ofisinde CHP İstanbul İl Binası’nı satan Ali Rıza Braka teslim aldı.” şeklindeki beyanı üzerine Braka ve İmamoğlu İnşaat Şirketinin Genel Müdürü Tuncay Yılmaz da şüpheli olarak ifade verdi. Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da şüpheli olarak ifade veren isimler arasında yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.