DOLAR 32,4003 -0.31%
EURO 34,7985 -0.16%
ALTIN 2.401,70-0,85
BITCOIN 1851124-4,78%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şahin Murat, Konya’da Yeniden Yürümeye Başladı

Şahin Murat, Konya’da Yeniden Yürümeye Başladı

ABONE OL
Nisan 18, 2024 23:02
Şahin Murat, Konya’da Yeniden Yürümeye Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaldırımda Yaşadığı Kaza Sonucu Ameliyat Edildi

Konya’ya Şahin Murat, Kaldırımda Dengesini Kaybedip Düştü. Tüm çabalarına rağmen ayağa kalkamayan Murat, hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerde sağ dizindeki bağların koptuğu tespit edildi ve Konya Şehir Hastanesinde ameliyata alındı.

Operasyonla Yeniden Yürüme Yeteneğine Kavuştu

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Yıldırım ve ekibi, kapalı yöntemle yapılan operasyonla Murat’ın yeniden yürümeye başlamasını sağladı. Yıldırım, “Dizin hareketini ve stabilizasyonunu sağlayacak bütün yapılar kopmuştu” diyerek Murat’ın durumunu açıkladı.

Nadir Görülen Bir Yaralanma Türü

Çoklu bağ yaralanması olarak bilinen bu tür yaralanmalar genellikle tarımsal faaliyetler, kayak sporu veya trafik kazalarında görülürken, Murat’ın durumu doktorlar tarafından nadir görülen bir vakaydı. Yıldırım, hastanın ameliyat sonrası yürümeye başladığını ve normal hayatına dönmesi için 2-3 ay gerekebileceğini belirtti.

Şahin Murat’tan Açıklama

Yeniden yürümeye başlayan Murat, kaldırımda yaşadığı kazayı anlatarak, “Doktorlar bu durumun çok nadir görüldüğünü söylediler. Ameliyatın ardından yavaş yavaş sağlığıma kavuşuyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.