DOLAR 32,5586 0.28%
EURO 34,9422 0.44%
ALTIN 2.436,20-0,09
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muğla’da Silahlı Saldırı: Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü

Muğla’da Silahlı Saldırı: Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü

ABONE OL
Mart 29, 2024 21:02
Muğla’da Silahlı Saldırı: Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’da Silahlı Saldırı

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Terzialiler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Yasemin Sokak’ta dün saat 20.00 sıralarında silahlı saldırı meydana geldi.

Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü

İddiaya göre, Ortaca Sanayi Sitesi’nde motor ustası Vedat Gülmüş, boşanma aşamasındaki eşi Neşe Gülmüş ile henüz belirlenemeyen bir nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmada Vedat Gülmüş, ruhsatsız tabancayla eşi Neşe Gülmüş’ün başına 1 el ateş etti.

“BENİ ALDATTI”

Polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldattığını ve bu yüzden cinayeti işlediğini ileri süren Vedat Gülmüş, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın Sonuçları

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vedat Gülmüş, cesedin başında bekledi ve kimseyi yanına yaklaştırmadı. Tabancayı başına dayayan Gülmüş, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlenen Neşe Gülmüş’ün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.