DOLAR 32,2946 0.05%
EURO 35,0363 -0.16%
ALTIN 2.478,160,50
BITCOIN 21396830,42%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’ın Şampiyonluk Yarışı ve Teknik Direktörlerin Etkisi
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • Galatasaray’ın Şampiyonluk Yarışı ve Teknik Direktörlerin Etkisi

Galatasaray’ın Şampiyonluk Yarışı ve Teknik Direktörlerin Etkisi

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 17:12
Galatasaray’ın Şampiyonluk Yarışı ve Teknik Direktörlerin Etkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın Son Viraja Avantajla Girmesi

Galatasaray, şampiyonluk yarışında son viraja avantajlı bir şekilde girmiş durumda. Sportmen ekibi, bu rekabeti masaya yatırarak ortak kanıya varmış. İsmail Kartal-Okan Buruk etkisinin belirleyici olduğu yönünde görüşler ağırlık kazanıyor.

Fenerbahçe’nin Avantaj Kaybetmesi

Fenerbahçe, puan ve averaj avantajını neden kaybetti? ERCAN TANER’e göre bunun sebebi İsmail Kartal-Okan Buruk farkı. İsmail Kartal’ın aldırdığı Krunic ve gönderdiği Crespo ile yaşanan performans düşüklüğü, Fenerbahçe’nin geriye düşmesine sebep oldu. Bonucci transferinden de beklenen verim alınamadı.

Okan Buruk’un Performansı

Okan Buruk, takımıyla koordinasyonu sağlayarak olumsuzlukları olumluya çevirdi. Akhisar’la kupa, Başakşehir ve Galatasaray’la lig şampiyonluğu yaşayan Buruk, teknik direktörlük seviyesinin yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. Bahadır Çokişler’e göre, Fenerbahçe’nin hedefe ulaşamamasında yönetimin agresifliği ve futbolcuların motivasyonunu düşürmesi etkili oldu.

Sürprizler ve Şampiyonluk Tahminleri

Bazı yorumcular, şampiyonluk yarışında sürpriz olmayacağını belirtiyor. Galatasaray’ın 100 puanı geçerek rekor kıracağı, Fenerbahçe’nin ise 98 puanla ligi tamamlayacağı öngörülüyor. Fenerbahçe’nin derbi dışında takılacağını düşünmeyenler, Galatasaray’ın avantajlı olduğunu vurguluyorlar.

Muslera’nın Performansı

Muslera‘nın 38 yaşında olmasına rağmen gösterdiği başarılı performans, takımı için kritik bir önem taşıyor. Yönetimden taraftara kadar herkes, Muslera’nın kalitesini ve karakterini takdir ediyor. Adana Demirspor maçında sergilediği performans, Galatasaray’ın şampiyonluk yarışındaki önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r