DOLAR 32,3824 -0.13%
EURO 34,7523 -0.16%
ALTIN 2.407,94-1,10
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fil Acıbadem: Eğlence ve Lezzetin Buluşma Noktası

Fil Acıbadem: Eğlence ve Lezzetin Buluşma Noktası

ABONE OL
Nisan 3, 2024 18:54
Fil Acıbadem: Eğlence ve Lezzetin Buluşma Noktası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fil Acıbadem: Eğlence ve Lezzetin Buluşma Noktası

 

Keyifli Bir Mekân:

İstanbul’un kalbinde, eğlencenin ve lezzetin buluşma noktası Fil Acıbadem, sizi unutulmaz bir deneyime davet ediyor. Şehrin gürültüsünden uzakta, sakin bir atmosferde keyifli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir mekân.

 

Zengin İçecek Menüsü:

Fil Acıbadem, geniş ve çeşitli içecek seçenekleriyle sizleri bekliyor. Alkollü ve alkolsüz içecekler arasından tercih yapabileceğiniz gibi, özel kokteyllerle damak zevkinizi şımartabilirsiniz. Dilerseniz, birbirinden lezzetli draf biralarımızı da deneyebilirsiniz.

 

Eğlence ve Aktiviteler:

Eğlencenin hiç bitmediği Fil Acıbadem’de, arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirecek birçok aktivite bulabilirsiniz. Bilardo oynamak isteyenler için profesyonel bilardo masaları, okey keyfi yaşamak isteyenler içinse özel okey masaları mevcut.

 

Lezzetli Atıştırmalıklar:

Enerjinizi korumak için Fil Acıbadem’in atıştırmalık menüsünden lezzetli seçenekler tercih edebilirsiniz. Birbirinden enfes atıştırmalıklar ve hafif atıştırmalıklarla açlığınızı bastırabilir ve eğlenceye ara vermeden devam edebilirsiniz.

 

Hizmet Saatleri ve Konum:

Fil Acıbadem, haftanın her günü 12:00 – 02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Acıbadem Caddesi üzerinde, Şehit Emin Çölen Sokak No: [Kadıköy] adresinde konumlanmıştır. Kolay ulaşılabilir bir konumda bulunan mekânımıza sizleri bekliyoruz.

 

Unutulmaz Anlar İçin Fil Acıbadem:

Siz de arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle veya iş arkadaşlarınızla eğlenceli bir zaman geçirmek ve lezzetli içeceklerin tadını çıkarmak için Fil Acıbadem’i tercih edin. Eğlencenin ve lezzetin buluşma noktası Fil Acıbadem’de unutulmaz anlar yaşayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.