DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21548040,35%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta Yeni Teknik Adam Belirsizliği: Angel Di Maria Transferi ve Nuri Şahin Tartışmaları
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • Beşiktaş’ta Yeni Teknik Adam Belirsizliği: Angel Di Maria Transferi ve Nuri Şahin Tartışmaları

Beşiktaş’ta Yeni Teknik Adam Belirsizliği: Angel Di Maria Transferi ve Nuri Şahin Tartışmaları

ABONE OL
Mayıs 5, 2024 17:11
Beşiktaş’ta Yeni Teknik Adam Belirsizliği: Angel Di Maria Transferi ve Nuri Şahin Tartışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sergen Yalçın Beşiktaş’ın Gündeminde

Beşiktaş camiasını meşgul eden en önemli soru, yeni teknik adamın kim olacağı konusunda. Siyah-beyazlılarda henüz net bir yanıt olmasa da, ibre yeniden Sergen Yalçın‘ı işaret etmeye başladı. Yönetim içinde destek gören formülde Yalçın’ın başrolde olduğu belirtiliyor. Tecrübeli hocanın emrine ciddi bir kadro verilmesi de gündemde.

Angel Di Maria Transferi Gündemde

Beşiktaş yöneticileri, sezon sonunda kontratı bitecek olan 36 yaşındaki ‘süper star’ Angel Di Maria ile temas kurdu. Real Madrid, Man. United, PSG ve Juventus gibi büyük takımlarda forma giyen Arjantinli oyuncunun Beşiktaş’a ilgisiz olmadığı belirtiliyor. Beşiktaşlı kurmaylar, Sergen Yalçın’ın son şampiyonluk sezonundaki başarısını Rachid Ghezzal’dan aldığı verimi Di Maria’dan da alabileceğine inanıyor.

Nuri Şahin’in Durumu Tartışma Yaratıyor

Başkan Hasan Arat’ın Almanya’da bir araya geldiği Nuri Şahin konusunda yönetim içinde fikir ayrılıkları yaşanıyor. Bazı yöneticiler, Şahin’e karşı çıkarken, takımın başarısı ispatlanmış ve taraftarlarla bütünleşecek bir isme görev verilmesi gerektiğini belirtiyor ve bu nedenle Sergen Yalçın’ın üzerinde durulduğu ifade ediliyor. Ayrıca Borussia Dortmund’un da teknik heyette bulunan Şahin’i bırakmaya istekli olmadığı vurgulanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.