DOLAR 32,5805 0%
EURO 34,9076 0.02%
ALTIN 2.430,510,03
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Araç Kiralamada Doğru Adres Enuygun

Araç Kiralamada Doğru Adres Enuygun

ABONE OL
Şubat 15, 2022 09:19
Araç Kiralamada Doğru Adres Enuygun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Enuygun, kullanıcılarına sunduğu otel, otobüs ve uçak bileti satışı hizmetlerine araç kiralamayı da ekledi. 38 araç kiralama şirketi ile iş birliği yaptıklarını söyleyen Enuygun Araç Kiralama ve Otobüs İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, “360 derece seyahat deneyimini sahipleniyoruz” dedi.

 

Türkiye’nin Lider Seyahat Sitesi Enuygun, araç kiralama ile kullanıcılarına sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Enuygun.com, kullanıcı dostu ara yüzü, hızlı servisi, Enuygun ödeme sistemi güvencesiyle kullanıcılara farklı şirketlerin araç alternatiflerini detaylıca karşılaştırıp inceleme fırsatını sunuyor. Enuygun, rent a car hizmetini İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Adana başta olmak üzere Türkiye’nin 61 şehrinde sunuyor.

 

Araç kiralama ile birlikte tüketicilere 4 ayrı seyahat ürününü tek elden sunan Türkiye’nin tek seyahat sitesi olduklarını söyleyen Enuygun Araç Kiralama ve Otobüs İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, “360 derece seyahat deneyimini sahipleniyoruz” dedi. Araç kiralama hizmetini kullanıcıların hizmetine açtıkları ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu anda 38 araç kiralama şirketiyle iş birliğimiz bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı artırarak önce Türkiye’nin her ilinde, ardından da globalde hizmet verebilmek. Kullanıcılarımıza kaliteli binlerce araç seçeneğini bir arada sunuyoruz. Kullanıcılar, istediği aracı 45 saniye içinde, en uygun fiyatlarla kiralayarak hem bütçeden hem de zamandan tasarruf edebiliyor.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.