DOLAR 32,3825 -0.36%
EURO 34,8271 -0.03%
ALTIN 2.401,74-0,85
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İbrahim Murat Gündüz, Türk kickboks milli takımının elde ettiği başarıları takdirle karşıladı.
  • Spor Tv Haber
  • Yaşam
  • İbrahim Murat Gündüz, Türk kickboks milli takımının elde ettiği başarıları takdirle karşıladı.

İbrahim Murat Gündüz, Türk kickboks milli takımının elde ettiği başarıları takdirle karşıladı.

ABONE OL
Kasım 28, 2023 09:32
İbrahim Murat Gündüz, Türk kickboks milli takımının elde ettiği başarıları takdirle karşıladı.
1

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Portekiz’de gerçekleşen ve dünya çapından yaklaşık 2000 sporcunun katıldığı Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda, Türkiye milli takımı rakiplerini geride bırakarak toplamda 41 madalya kazandı; bunların 10’u altın, 17’si gümüş ve 14’ü bronzdu. Milli takımın bu üstün performansı, onun zirveye ulaştığının açık bir göstergesi oldu. Gündüz, daha önce eleştirdiği şahsiyetlerden Salim Kayıcı’yı da bu başarı sebebiyle takdir etti ve ülke gururumuz olan bu sporculara, ailelerine, antrenörlerine ve destekçilerine teşekkür etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılı anısına kazanılan bu büyük zafer, tüm katkıda bulunanlara karşı minnettarlığını ifade etmesine vesile oldu.

İzmir’in zengin spor geçmişine sahip ve deneyimli antrenörü Berkan Günerli, Gündüz tarafından özellikle takdir edildi. Günerli’nin teknik bilgi, antrenörlük yetenekleri ve sporcuları motive etme kabiliyeti, milli takımın elde ettiği başarılarda belirgin bir etken olarak kabul edildi.

gündüz, Türkiye Boks Federasyonu’nun davetlisi olarak Çeşme’de düzenlenen uluslararası boks etkinliklerine katıldığında, İzmir’deki önemli kişiliklerce sıcak bir şekilde karşılandı. Bu sıcaklık ve konukseverlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz, Çeşme’deki onur konvoyunda yer almanın gururunu yaşadı. Ayrıca federasyonun kendisine sunduğu plaket için de teşekkürlerini iletti.

İzmir’de ağırlanırken, Nazım Ersungur, Göktürk Ersungur, Cüneyt Mede, Öcan Mede, Baran Karakaş, Fikri Yılmaz ve Sadık Öztürk gibi şehrin tanınmış simalarıyla gerçekleştirdiği buluşmalar, ona dostane ve samimi anlar yaşattı. Bu buluşmalardan duyduğu mutluluğu ve dostluk mesajlarını paylaşma arzusunu ifade etti.

Hatırlanması gereken bir diğer önemli nokta ise, İbrahim Murat Gündüz’ün 21 Kasım 2023 tarihinde, Türkiye’yi spor alanında ve uluslararası arenada temsil edenler adına sunduğu değerli katkılardan ötürü “Yılın Spor Elçisi” ödülüne layık görülmesidir. Bu ödül, onun spora olan bağlılığını ve ülke adına elde ettiği başarıları takdir etmek amacıyla verilmiştir.

https://izmirdehaber.com/ibrahim-murat-gunduz-dostlari-ile-cesme-deydi/1026/

https://www.habererk.com/ibrahim-murat-gunduz-turkiye-kick-boks-federasyonu-baskani-salim-kayiciyi-ve-basari-gosteren-tum-milli-takim-sporcular

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.