DOLAR 32,4983 0.15%
EURO 34,7890 0.16%
ALTIN 2.489,911,14
BITCOIN 20793125,13%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yusuf Yazıcı için flaş iddia

Yusuf Yazıcı için flaş iddia

ABONE OL
Aralık 30, 2022 13:56
Yusuf Yazıcı için flaş iddia
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Yusuf Yazıcı’nın olası transferi için Galatasaray sadece Lille ile anlaşmasının yeterli olmadığı ve Trabzonspor‘un da ikna edilmesi gerektiği aktarıldı.

 

TRABZONSPOR ÖZEL MADDE KOYDU

Bordo-mavili takım Yusuf Yazıcı’yı Lille’e satarken transfer için sözleşmeye özel bir madde koydurduğu kaydedildi. İşte sözleşmede yer alan o kritik madde;

 

Trabzonspor Yusuf Yazıcı iddiları doğru mu?

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’in 45 puan ile liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor transfer çalışmalarına erken başlayarak hız kesmeden devam ediyor. Kadrosuna birkaç takviye yaparak güçlendirmek isteyen Trabzonspor için flaş bir iddia ortaya atıldı.

 

YUSUF YAZICI TRABZONSPOR’U İSTİYOR

Trabzona gelir gelmez köyüne giden ve orada dinlenmeye geçen Yusuf Yazıcı’nın tekrar Trabzonspor forması giymek istediği öğrenildi.

 

LİLLE YUSUFU GÖNDERMEK İSTİYOR

Trabzonspor Kulübü yöneticileri tarafından ve deneyimli Teknik Direktör Abdullah Avcı ile ilerlemeye devam eden süreçte görüşme yapması beklenen Yusuf Yazıcı’nın İngiltere, İspanya ve Türkiye’den de ilgiler olduğu ve görüşmelere açık olduğu ifade ediliyor.

 

Lille takımından ayrılmasına sıcak bakılan Yusuf için takımının ise 20 milyon Euro civarında bonservis talep ettiği öğrenildi.

Yusuf Yazıcı’nın sözleşmesinde de yer alan maddeye göre 24 yaşındaki Milli oyuncunun önceliği Trabzonspor’a transfer olabileceği olarak biliniyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.