DOLAR 32,5137 0.3%
EURO 34,5911 0.24%
ALTIN 2.499,570,68
BITCOIN 2029337-2,48%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yoğun İş Temposunda Sağlığınızı Koruyan Atıştırmalık

Yoğun İş Temposunda Sağlığınızı Koruyan Atıştırmalık

Hareketsizlik, stres ve yoğun tempoda evden veya ofisten çalışırken enerjinizi hep aynı seviyede tutmak zorlaşırken bağışıklık sistemini korumak da imkânsız bir hale geliyor. Ofiste, seyahatte veya evde her anınızda yanınızda bulundurabileceğiniz Zbarz’ın sağlıklı atıştırmalıkları, açlık ve tatlı krizlerini bastırırken aynı zamanda tüm günü enerjik geçirmenizi sağlıyor. Prebiyotik lif, vitamin ve mineral içeriği ile zenginleştirilmiş Zbarz sağlıklı atıştırmalıkları, vücudunuz için faydalı birçok besini tek pakette bulunduruyor. Uzun süre tok tutan formülü ile tercih sebebi olan Zbarz’ın sağlıklı atıştırmalıkları, sunduğu lezzet dengesiyle deneyenlerin müdavimi oluyor.

ABONE OL
Mart 23, 2022 08:36
Yoğun İş Temposunda Sağlığınızı Koruyan Atıştırmalık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş stresi, yorgunluk, yoğun tempo, dikkat dağınıklığı veya hareketsizlikle birleşen çalışma sürelerinde enerjinizi düşürürken sağlığınızı da büyük tehdit ediyor. Geniş kapsamlı yapılan Ar-Ge çalışmaları ile bu zamana kadar hiç tatmadığınız bir lezzeti yakalayan Zbarz, uzun süre tok tutan formülü ile adından söz ettiriyor. Vücudumuza sayısız faydası olan besinleri müthiş bir denge içerisinde sunan Zbarz, özellikle vegan beslenen çalışanlara büyük kolaylık sunuyor.

Farklı gıda türlerinin fiziksel ve zihinsel sağlığa fayda sağlayan tariflere dönüştürülmesi ile oluşturulan Zbarz’ın sağlıklı atıştırmalıkları, tatlı ve açlık krizlerini engellerken içeriğinde bulunan faydalı besinler ile vücudumuza destek oluyor. Bağışıklığı güçlendirici etkisi olan inulin içeren Zbarz’ın sağlıklı atıştırmalıkları, prebiyotik lif, vitamin ve mineral açısından zenginleştirilmiş formülü ile ön plana çıkıyor.

Evde veya ofisten çalışırken Zbarz’ın sağlıklı atıştırmalıkları ile her uygulayabileceğiniz sağlıklı beslenme ile yoğun tempoda dikkat dağınıklığını engelleyerek konsantrasyonu artırıyor. Evde, ofiste, seyahatte veya sporda her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Zbarz’ın sağlıklı atıştırmalıkları tatlı ve tuzlu seçenekleri ile her damak zevkine hitap ediyor. Yüksek doyurucu özelliği ve tadına doyum olmayan lezzetiyle tercih edilen Zbarz’ın sağlıklı atıştırmalıkları, katkısız, koruyucusuz, vegan ve şekersiz özelliği ile ön plana çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.