DOLAR 32,3327 0.24%
EURO 35,0611 -0.19%
ALTIN 2.294,160,75
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yenmak A.Ş. Kurucularından Mustafa Kahvecioğlu Ölüm Yıldönümünde Anıldı
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • Yenmak A.Ş. Kurucularından Mustafa Kahvecioğlu Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Yenmak A.Ş. Kurucularından Mustafa Kahvecioğlu Ölüm Yıldönümünde Anıldı

ABONE OL
Haziran 14, 2022 13:04
Yenmak A.Ş. Kurucularından Mustafa Kahvecioğlu Ölüm Yıldönümünde Anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenmak A.Ş. Kurucularından Mustafa Kahvecioğlu ölüm yıldönümünde saygı ve sevgi ile anıldı. Yenmak A.Ş. çalışanları ve tüm dünyada faaliyet gösteren bayileri tarafından anılan Mustafa Kahvecioğlu’nun firmaya sağladığı katkılardan dolayı minnet duyguları ve anma mesajları kabul edildi.

Yenmak A.Ş. Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu bu özel ve anlamlı günde aile büyüklerine karşı duydukları büyük sevgi ve özlemi ifade etti. Böyle özverili ve değerli aile fertlerine sahip olmanın yaşattığı büyük gururdan da bahseden Erdoğan Kahvecioğlu sadece anma günlerinde değil, bu derin üzüntünün tüm hayatları boyunca var olduğunu belirtti.

Şirket kurucularından Mustafa Kahvecioğlu’nun vefatının ardından yapılan anma gününde Yenmak firmasının bugünlere nasıl geldiği ve kurucuların bu firmayı var etmek için ne tür zorluklardan geçtiği anlatıldı. Bugün Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan Yenmak firması kurucuları sıfırdan kurdukları ve bir dünya markası haline getirdikleri firmaları için her zaman büyük bir emek ve özveri ile çalıştı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.