DOLAR 32,4350 0.22%
EURO 35,4092 0.22%
ALTIN 2.325,120,24
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazın Işıltısını Evinize Taşıyan Koleksiyonlar Artemis Halı’da  Ev Dekorasyonunda Trendleri Belirleyen Tasarımlar
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • Yazın Işıltısını Evinize Taşıyan Koleksiyonlar Artemis Halı’da Ev Dekorasyonunda Trendleri Belirleyen Tasarımlar

Yazın Işıltısını Evinize Taşıyan Koleksiyonlar Artemis Halı’da Ev Dekorasyonunda Trendleri Belirleyen Tasarımlar

Estetik ve sanatsal dokunuşlarıyla yaşam alanınızın atmosferini değiştiren Artemis Halı, Mina ve Alegra koleksiyonları ile yazın ışıltısını evinize taşıyor. Alegra koleksiyonuyla krem, bej, gold, gri ve kahve tonları ile etkileyici bir renk kombinasyonu sunan Artemis Halı, evinizdeki şıklığın en büyük tamamlayıcısı oluyor. Zarif çizgileri ve el halısı dokusuyla kendine hayran bırakan Mina koleksiyonu ise dekorasyon trendlerinde belirleyici rol üstleniyor.

ABONE OL
Temmuz 25, 2022 08:47
Yazın Işıltısını Evinize Taşıyan Koleksiyonlar Artemis Halı’da  Ev Dekorasyonunda Trendleri Belirleyen Tasarımlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev dekorasyonunun en büyük tamamlayıcısı olan halı seçiminde her trende uygun koleksiyonlar büyük önem taşıyor. Yazın renkli ve ışıltılı havasını evinize taşımak isteyen Artemis Halı, zamanın ötesine geçen tasarımları Mina ve Alegra koleksiyonlarıyla yaşam alanınızın atmosferini değiştiriyor.

İlham veren dokunuşlarıyla zarafeti evinize taşıyan Artemis Halı, Mina koleksiyonunda her mobilyaya uygun estetik tasarımlar barındırıyor. Zengin desen seçeneğinin yanı sıra viskon iplikle dokunan doğal yapısı sayesinde el halısı dokusuna bürünerek kendine hayran bıraktıran Mina koleksiyonu; bej, gri, krem, kahve ve gold renklerini muhteşem bir uyum içinde sunarak yaşam alanınızı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Artemis Halı, Art Deco akımından esinlenerek tasarladığı Alegra koleksiyonuyla ise evinizi bir sanatsal mekâna dönüştürüyor. İddialı tasarımını platin, krem, bej, gold, gri ve kahve tonlarının yer aldığı renk kombinasyonu ile birleştiren Alegra koleksiyonu, dekorasyonda sezon trendlerinin belirlenmesinde söz sahibi oluyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.