DOLAR 32,3394 0.25%
EURO 35,1379 -0.02%
ALTIN 2.302,301,10
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Umex Lazer Epilasyon Cihazı

Umex Lazer Epilasyon Cihazı

ABONE OL
Mart 7, 2023 14:55
Umex Lazer Epilasyon Cihazı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Umex Güzellik cihazlarını Ug Teknoloji olarak 2500 m2, 3 Katlı alanda, 60 kişilik ekibi ile üretim, satış ve teknik servis hizmeti vermektedir. Güzellik sektörünün cihaz kolunda 13 yıllık tecrübeye sahip olan Umex üreticileri, günümüze kadar gelen ve piyasada olan cihazların üretiminin çoğunluğunda oluşturmaktadır. %99 yerli üretim olan cihazların Türkiye’de 6000, Dünya genelinde ise 1500’den fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Firma olarak muadillerinden farklı sadece Türkiye’de değil tüm Dünya’da olmayan seans raporlama sistemini geliştirip, Umex Lazer Epilasyon Cihazları ile entegre edilmiştir.

Umex Lazer cihazını satın almak için Umex sayfasının internet adresine giriş yapmanız gerekiyor. Burada Umex cihazının tüm teknik özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz. Cihaz hakkında birçok bilgiyi internet adresi üzerinden kolaylıkla edinebiliyorsunuz. Daha sonra burada bulunan kataloğu inceleyerek cihaz hakkında daha detaylı incelemeler yapabiliyorsunuz. Ayrıca konuma git bölümünde firmanın adresini de görebiliyorsunuz.

WhatsApp butonuna basarak cihaz hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca diğer iletişim numaraları üzerinden de firma ile iletişime geçip cihazı satın alabiliyorsunuz. Umex lazer epilasyon cihazını satın alarak son teknoloji lazer uygulamalarını gerçekleştirebilirsiniz.

Umex Lazer Cihazı

Umex lazer epilasyon cihazı doğru bir kullanım ile oldukça faydalıdır. Cihazın atış hızı oldukça fazla olduğundan dolayı çok hızlı bir şekilde epilasyon seansları gerçekleştirilebiliyor. Soğuk Hava Üflemeli Başlık ve Buzlanan Başlık ile uygulama esnasında acı hissetmeyeceksiniz. 2 yıl boyunca sınırsız atış yapmanıza imkan sunuyor. En önemli özelliği ise Teknik Servis Garantisi Türkiye-nin her yerine 48 saat içerisinde arıza çözüm garantisi bulunmaktadır. Seans raporlama sistemi Dünya’da bir ilk! 

Bu sistem ile hem zamandan tasarruf edeceksiniz hem de danışanlarınıza yaptığınız uygulamanın tüm detaylarını tek tuş ile çıktı alabilirsiniz.

Dudak, koltuk altı, bikini, kol, bacak gibi bölgelerinizi Umex lazer epilasyon cihazı ile son derece hızlı bir şekilde kalıcı epilasyon işlemini tabi tutabiliyorsunuz. Ayrıca cihazın kişiye özel silikon aparatı bulunduğu için son derece hijyenik bir şekilde epilasyon işleminin yapılmasını sağlıyor. Cihaz hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için https://umex.com.tr/UmexLazer internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.