DOLAR 32,3161 0.2%
EURO 35,1395 0.02%
ALTIN 2.288,300,49
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’den dünyaya eğitim ihracatı

Türkiye’den dünyaya eğitim ihracatı

ABONE OL
Mart 1, 2022 10:16
Türkiye’den dünyaya eğitim ihracatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli yazılım Vedubox, şirketlerin kendi logoları ve kurumsal kimlikleriyle e-öğrenme veya sanal ofis platformu oluşturmasına imkan sağlıyor. Çok sayıda uygulama ve aracı bir arada kullanarak eğitim oluşturulabilen sistem üzerinden interaktif, canlı ya da video ders yapmak, yoklama almak, sınav yapmak ve sertifika vermek mümkün. 20’ye yakın dilde hizmet sunan Vedubox’ın Almanya, İngiltere, Japonya, ABD ve Kanada başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde kullanıcısı mevcut.

 

Eğitim verenler globalde de kazanıyor

 

Uçtan uca veri şifreleme, SSO (Single Sign-On – Tek kişilik oturum açma), sürekli erişilebilirlik, yedekli veri depolama ve güçlü gizlilik korumaları bulunan e-öğrenme sistemi, SaaS (Software As A Service – Hizmet olarak yazılım) alt yapısı ile binlerce kuruma ve milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyor. Alt yapısında bulunan SaaS yazılımının bulut sunucular üzerinden tüm dünyaya sunulması, küresel çapta eğitim ve satış yapabilmeye olanak tanıyor. Eğitimler, SaaS tabanlı e-öğrenme sistemi sayesinde dünyanın her yerinden sayısız kullanıcıya ulaşarak şirketlere ve eğitimcilere gelir avantajı da sağlıyor.

 

Donmadan, duraklamadan ve sınırsız

 

Vedubox’ın sınırsız hizmet kapasitesi hakkında bilgi veren Vedubox Genel Müdürü Bilgin Yazar, “LMS (Learning Management System – Eğitim yönetim sistemi) hizmeti sağlayıcısı girişimi olarak 2013’te kurduğumuz Vedubox ile pazardaki LMS’lerin büyük çoğunluğundan farklı şekilde bulut entegre SaaS tabanlı bir servis sunuyoruz. Yeni teknolojilerle sürekli güncellenen sistemimiz 7/24 uzman mühendisler tarafından yönetiliyor. Sınırsız kapasitesiyle Vedubox’ta video, doküman, dosya, VR, etkileşimli içerik, scorm gibi farklı formatlardaki binlerce eğitim içeriği duraklama olmadan dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarla paylaşılabiliyor. Küresel çapta eğitim fırsatı sunmak ve eğitim almak isteyenlerin ortak platformuyuz.” dedi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.