DOLAR 32,5902 0.34%
EURO 34,8339 0.26%
ALTIN 2.505,650,87
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika: Ukraynalı lider Zelenskiy’den Putin’e ‘savaşı bitirme’ çağrısı: Müzakere masasına oturalım
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • Son dakika: Ukraynalı lider Zelenskiy’den Putin’e ‘savaşı bitirme’ çağrısı: Müzakere masasına oturalım

Son dakika: Ukraynalı lider Zelenskiy’den Putin’e ‘savaşı bitirme’ çağrısı: Müzakere masasına oturalım

ABONE OL
Şubat 25, 2022 12:05
Son dakika: Ukraynalı lider Zelenskiy’den Putin’e ‘savaşı bitirme’ çağrısı: Müzakere masasına oturalım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika haberine göre Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Putin’e savaşı bitirme çağrısı yaptı. Zelenskiy yaptığı yeni açıklamada “Müzakere masasına oturalım” diye konuştu.

Son dakika: Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Putin’e çağrıda bulundu. Rus tanklarının başkent Kiev’e girmesinin ardından yeni bir açıklama yapan Zelenskiy “Ölümleri durdurmak için müzakere masasına oturalım” dedi.

SON DAKİKA | ZELENSKİY: AVRUPA’YA KARŞI SAVAŞIN BAŞLANGICIDIR

Zelenskiy, açıklamasının devamında “Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sadece bir işgal değil, Avrupa’ya karşı savaşın başlangıcıdır” ifadelerini kullandı.

“YALNIZ SAVAŞIYORUZ”

Öte yandan Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasly Bodnar, “Ukrayna’daki tüm büyük şehirler, Rusya’nın çeşitli çabalarına rağmen yine de Ukrayna’nın kontrolü altında. Biz kendi toprağımızda özgürlüğümüz için yalnız savaşıyoruz” dedi.

RUSYA’NIN İLK HEDEFİ ZELENSKİY Mİ?

Diewnişe devam edeceklerinin altını çizen Bodnar, Rus güçlerinin ana hedefinin Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“İkinci hedefleri ise Cumhurbaşkanı’mızın ailesi. Aklı başında modern hangi insan başka bir devletin Cumhurbaşkanı’nın ailesini nasıl hedef alsın? Ukrayna’da böyle bir savaş gerçekleştiren, kesinlikle aklı başında ve sağlıklı bir adam değil. Biz kendi toprağımızda özgürlüğümüz için yalnız savaşıyoruz. Mümkün olduğu sürece bu direnişe devam edeceğiz. Biz barış arayışlarına son vermiyoruz. Direnişimizin Rus saldırganlığını önleyeceğine ve Rusya’yı müzakere masasına geri döndüreceğin inanıyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.