DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarıyer’de DEİK Kadın Platformu Lansmanı Gerçekleşti

Sarıyer’de DEİK Kadın Platformu Lansmanı Gerçekleşti

ABONE OL
Mart 7, 2024 20:02
Sarıyer’de DEİK Kadın Platformu Lansmanı Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Göktaş: “Kadının Hayata Aktif Katılımını Teşvik Ediyoruz”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sarıyer’deki Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda düzenlenen “DEİK Kadın Platformu Lansmanı”nda yaptığı konuşmada kadının her alanda hayata aktif katılımını teşvik ettiklerini vurguladı.

22 Yılda Bir Asra Sığacak Eserler Hayata Geçirildi

Bakan Göktaş, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 22 yılda eğitim, sağlık, sanayi ve sosyal politikalar alanında büyük kazanımlar elde edildiğini belirterek, “Bir asra sığacak eserler tek tek hayata geçirildi, milletimizin hizmetine sunuldu.” dedi.

Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye Vizyonu

Bakan Göktaş, “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye” vizyonu doğrultusunda kadını hayatın her alanında güçlendirdiklerini ve ayrımcılık ile şiddete karşı sıfır tolerans ilkesiyle mücadele ettiklerini ifade etti.

Kadınların Ekonomik Hayata Katılımını Teşvik Ediyoruz

Göktaş, kadınların ekonomik hayata katılımını teşvik etmek amacıyla mesleki eğitimlerden girişimcilik desteklerine kadar geniş bir anlayışla çalışmalar yürüttüklerini belirterek, kadın kooperatiflerine desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Kadının İstihdam Oranını Artırmayı Hedefliyoruz

Bakan Göktaş, Türkiye’nin kadın istihdam oranını yükseltme hedeflerine değinerek, 12. Kalkınma Planı’nda belirlenen hedeflere ulaşmak için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.