DOLAR 34,2743 0%
EURO 37,0500 -0.01%
ALTIN 3.023,591,06
BITCOIN 2311881-0,36%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Açıklamaları
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Açıklamaları

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Açıklamaları

ABONE OL
Ekim 22, 2024 23:13
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

Samsunspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ekol TV’de canlı yayına bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Tam Bir Şov”

Yıldırım, maçın son bölümünde atılan golde yaşanan tartışmalara değinerek, “Attığımız golde faul yok. Bir dokunma var ama İrfan Can Kahveci artistlik bir şekilde kendisini yere attı hemen. Bu işleri güzel yapıyor. Hakem faul vermeyince hemen ayağa kalktı. Soner Aydoğdu çok güzel bir gol attı. Sonra İrfan Can Kahveci kendini bir daha yere attı. Ben şaşırdım ne oluyor diye. Tam bir şov.” ifadelerini kullandı.

“Galatasaray’ı Tutuyordum”

Yıldırım, eskiden Galatasaray taraftarı olduğunu belirterek, “Bir aydır Fenerbahçe medyası beni polemiğe çekti! Geçmişte Galatasaray’ı tutuyordum, bunu saklamak bana yakışmaz. Fenerbahçe’den puan alırsak taşların yerinden oynayacağını söyledim.” şeklinde konuştu.

“Eğer İptal Olsaydı… Yerden Yere Vururdum”

Samsunspor Başkanı, “Eğer bizim ikinci golümüz iptal edilseydi kanal kanal hakemleri yerden yere vururdum. İkinci sarıdan bir kırmızı kart verilmedi. Penaltı var, yok. Top Amrabat’ın eline çarpıyor, Amrabat ağzını bile açamıyor. Yüzünün şeklini görüyoruz.” diyerek tepkisini dile getirdi.

“Fenerbahçe 1 Puan Aldı, Biz 2 Puan Kaybettik”

Fenerbahçe’nin 1 puan aldığını belirten Yıldırım, “Dün geceki maçı seyrettikten sonra üzülen biz olduk. Fenerbahçe 1 puan aldı, biz iki puan kaybettik.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

“İsmail Kartal Fenerbahçesi Daha Fazla Zorlamıştı”

Yıldırım, “Geçen seneki Fenerbahçe maçı bizim için daha zor olmuştu.” diyerek, gelen soruya cevap verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.