DOLAR 32,5948 0.14%
EURO 34,9232 0.23%
ALTIN 2.422,23-0,02
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saat&Saat Türkiye’nin En İyi İşverenleri Arasına Girdi

Saat&Saat Türkiye’nin En İyi İşverenleri Arasına Girdi

İnsan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2022 listesi açıklandı. Türkiye’nin Saatçisi Saat&Saat, 500-999 çalışan sayısı kategorisinde Türkiye’nin İyi En İşverenleri arasında yer aldı.

ABONE OL
Nisan 5, 2022 09:42
Saat&Saat Türkiye’nin En İyi İşverenleri Arasına Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, Türkiye’nin En İyi İşverenleri’nden biri oldu. Saat&Saat, Great Place to Work sertifikalı yerel ve uluslararası işverenlerin dahil olduğu araştırmaya dayanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2022 listesine, 500-999 çalışan sayısı kategorisinden girmeyi başardı. Saat&Saat bu başarısıyla ideal bir çalışma ortamı yarattığını tescilledi.

 

Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasına girmekten büyük gurur duyduklarını söyleyen Saat&Saat İnsan Kaynakları Müdürü Başak Aksoy, şirket olarak saygı, sorumluluk ve sonuç odaklılık değerlerini benimsediklerinin altını çizdi. Bu değerler ışığında, yüksek performans kültürü oluşturmak ve geleceğin liderlerini geliştirmek amacıyla bir Liderlik Pusulası belirlediklerini anlatan Aksoy, “Şirket olarak aktif öğrenmeyi destekliyor, çalışma arkadaşlarımızın gelişimini önemsiyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızın gelişim alanlarını tespit ediyor ve bu alanlar doğrultusunda eğitimler planlıyoruz. Bu eğitimlerin, şirketimizin yeni liderlerini kendi içimizden yetiştirmek için büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Ayrıca düzenlediğimiz MT Programları ile yeni mezun gençlere eğitim sağlıyor ve kariyer planlama yolunda destek oluyoruz. Böylece şirketimiz yeni neslin vizyonu ile daha da güçleniyor.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r