DOLAR 32,3767 0.16%
EURO 35,0559 -0.16%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metropol İstanbul, Hey Summer Fest ile unutulmaz bir yaz yaşatacak

Metropol İstanbul, Hey Summer Fest ile unutulmaz bir yaz yaşatacak

Alışveriş ve eğlencenin gözde merkezi Metropol İstanbul, 20 Mayıs 2022 Cuma günü, TuzBiber Komedi Kulübü’nün gösterileriyle Hey Summer Festivali’nin kapılarını açıyor. TuzBiber Komedi Kulübü’nün, kahkahalarla dolu olağanüstü bir yaz yaşatacağı açık hava festivali; birbirinden ünlü isimlerin konserlerine, sürpriz etkinliklere, Türk ve dünya lezzetlerinin tadılacağı gastronomi şölenlerine sahne olacak. Bu yaza damgasını vuracak Metropol İstanbul Hey Summer Festivali 9 Eylül’e kadar devam edecek.

ABONE OL
Mayıs 17, 2022 12:18
Metropol İstanbul, Hey Summer Fest ile unutulmaz bir yaz yaşatacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yaparak klasik AVM algısını farklı bir boyuta taşıyan Metropol İstanbul’un yaza yeni bir tat katacak Hey Summer Festivali; 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 20.30’da TuzBiber Komedi Kulübü’nün gösterileriyle başlıyor. Son dönemde gösterileri ve stand-up’çılarıyla adından sıkça söz ettiren TuzBiber Komedi Kulübü, festival boyunca 12 stand-up sanatçısıyla toplamda üç ana gösteri sergileyecek. Metropol İstanbul misafirleri, günlük hayatı ve insan ilişkilerini komedyenlerin kendi tarzlarıyla irdeleyici ve eğlenceli bir dille ücretsiz olarak açık havada izleme fırsatı yakalayacak. 9 Eylül’e kadar devam edecek festival, birbirinden ünlü isimlerin konserlerine, workshoplara ve gastronomi şölenlerine sahne olacak.

 

TuzBiber gösterileri festival boyunca devam edecek 

Festivalin başlangıç etkinliği de olan Berk Karan moderatörlüğündeki ilk gösteride; Ali Congun, İsmail Türküsev ve Jan Forman birbirinden eğlenceli şovlarıyla izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. 17 Haziran 2022 Cuma günü Engin Türkoğlu, Caner Dağlı, Deniz Özturhan ve Tuna Kalınsaz sahneye çıkacak. 15 Temmuz 2022 Cuma Günü ise Tuna Kalınsaz, Özer Uzun, Gözde Karakaya ve Ali Fuat Ergüner şovlarıyla Metropol İstanbul ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.