DOLAR 32,5948 0.14%
EURO 34,9232 0.23%
ALTIN 2.422,23-0,02
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Marshall, 1 Mart “Usta Günü”nü kutladı

Marshall, 1 Mart “Usta Günü”nü kutladı

ABONE OL
Mart 2, 2022 12:57
Marshall, 1 Mart “Usta Günü”nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, boyada mesleki becerinin ve yetkinliğin önemini vurgulamak amacıyla 2017 yılından bu yana 1 Mart tarihini “Marshall Usta Günü” olarak kutluyor. Bu yılki kutlamalar için Park Dedeman Hotel‘de düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Eğitimlerin de verildiği etkinlikte çeşitli gösteriler ve yarışmalar düzenlendi. Etkinlik online olarak da tüm şehirlerden katılan ustalar tarafından da takip edildi.

Marshall, boyacı ustalarının mesleki becerilerinin ve mesleki tanınırlıklarının arttırılmasını hedefliyor ve “Marshall Usta Günü” etkinlikleriyle tüketicilerde de işinin ehli kişilerle iş yapmaları konusunda bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ yaptığı açıklamada Marshall için ustaların önemini vurgulayarak, “Biz Marshall olarak sadece bugün değil her zaman için ustalarımızın emeklerine değer veriyoruz. Ustaların hak ettikleri takdir ile daha çok tanınmalarını, eğitim alarak ayrışmalarını çok önemsiyoruz. Tüketici ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdiğimiz en kaliteli ürünlerimizi duvara uygulayan ustanın tecrübeli ve becerikli olması, ürünün kendini en iyi şekilde göstermesi için çok önemli bir unsur. Bu nedenle, 1 Mart tarihini ‘‘Marshall Usta Günü’ olarak ilan ederek işini en iyi şekilde yapan ustalarımızın önemine dikkat çekmek istedik.

Marshall olarak ustaların mesleki tanınırlıklarını artırmak, bu meslek grubunun daha eğitimli, donanımlı ve müşteri memnuniyet odaklı işleri ile istihdam edilmeleri amacı ile çalışıyoruz. Bu çerçevede de ustalarımıza, mesleki eğitimlerin yanı sıra, davranış eğitimlerine, iş güvenliğine, ürün hazırlığından, uygulama kurallarına kadar birçok detayda eğitimler vermeye odaklanıyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r