DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LG VE BLACKDOVE, LG LED SIGNAGE İLE KUSURSUZ DİJİTAL SANAT DENEYİMİ SUNUYOR
  • Spor Tv Haber
  • Dünya
  • LG VE BLACKDOVE, LG LED SIGNAGE İLE KUSURSUZ DİJİTAL SANAT DENEYİMİ SUNUYOR

LG VE BLACKDOVE, LG LED SIGNAGE İLE KUSURSUZ DİJİTAL SANAT DENEYİMİ SUNUYOR

ABONE OL
Şubat 16, 2022 09:23
LG VE BLACKDOVE, LG LED SIGNAGE İLE KUSURSUZ DİJİTAL SANAT DENEYİMİ SUNUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Ortaklar, Artan Sanat Çeşitliliği ile Erişilebilir Sanat Deneyimi Vizyonunu Paylaşıyor.

 

LG Electronics (LG), LG’nin gelişmiş dijital signage ekranlarında kusursuz dijital sanat deneyimleri sunmak için ABD merkezli Blackdove ile küresel bir ortaklığa girdi. Blackdove’un dijital sanat galerisi ve NFT platformundan yazılım ve küratörlü sanat eserlerini entegre eden LG’nin yüksek kaliteli, özelleştirilebilir ekran çözümü, küresel sanat pazarını domine eden dijital sanatı sergilemek için elverişli bir alan sağlıyor.

 

LG’nin canlı dijital ekranları, sanat enstalasyonları için görkemli bir tuvale dönüşerek, kurumsal mekan lobilerine, galerilere, lüks konutlara ve sayısız diğer kamu alanlarına mükemmel bir katkı sağlıyor. LG LED signage, kurulumu kolay, modüler, ölçeklenebilir tasarımları ve Full HD’den (1.920 x 1.080) 8K’ya (7.680 x 4.320) kadar çözünürlüklerle üstün görüntü kalitesiyle olağanüstü esneklik sunuyor.

 

Bu çeyrekten itibaren dünya çapındaki pazarlarda mevcut olan Blackdove dijital sanat platformu, galerinin geniş dijital sanat varlıkları kitaplığını sunmak için LG MAGNIT, LG LED Bloc, LED All-in-One ve LG LED signage ürünleri ile bir araya getiriyor. Blackdove’un küratöryel ekibi tarafından özenle seçilen Jonathan McCabe, Kenneth Wayne, Meghan Cheng, Franck Lefebvre ve Jamie Scott gibi çağdaş sanatçıların yapıtlarından oluşan seçki, hem yeni hem de deneyimli dijital sanat hayranları için geniş bir içerik ve stil yelpazesini kapsıyor.

 

LG Kıdemli Başkan Yardımcısı ve İş Çözümleri Bilgi Ekranı Birim Başkanı Paik Ki-mun, “LG, Blackdove ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyor, çünkü bu ortaklık LED signage müşterilerimizle LG’ye özgü bir avantaj elde etmemizi sağlıyor” dedi. “Lüks konutlar, kurumsal mekan lobileri, hastaneler ve perakende mağazaları gibi alanlarda LG LED signage ekranlarını dijital tuvallere dönüştürme imkanına, kamudan da çok olumlu tepki alacağını düşünüyoruz.”

 

Blackdove CEO’su Marc Billings, “LG gibi olağanüstü bir ortak tarafından seçilmekten memnunuz” dedi. “Dijital sanat, tarihte tüm dünya tarafından bir anda yerel olarak deneyimlenebilen ve ona evrensel bir çekicilik kazandıran ilk sanat biçimidir. Bu, sanatın hem miktarında hem de çeşitliliğinde üstel bir artışın yanı sıra uygun fiyatlı sanat keyfi ve mülkiyetine evrensel erişim yolunu mümkün kılıyor.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.