DOLAR 32,3520 0.31%
EURO 35,1249 -0.03%
ALTIN 2.302,691,12
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İSTANBUL’UN BAYLAN’I, 98 YILDIR OLDUĞU GİBİ,  EN ÖZEL LEZZETLERİYLE PASKALYA’YA HAZIR
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • İSTANBUL’UN BAYLAN’I, 98 YILDIR OLDUĞU GİBİ, EN ÖZEL LEZZETLERİYLE PASKALYA’YA HAZIR

İSTANBUL’UN BAYLAN’I, 98 YILDIR OLDUĞU GİBİ, EN ÖZEL LEZZETLERİYLE PASKALYA’YA HAZIR

ABONE OL
Mart 22, 2022 12:06
İSTANBUL’UN BAYLAN’I, 98 YILDIR OLDUĞU GİBİ,  EN ÖZEL LEZZETLERİYLE PASKALYA’YA HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyetle doğan ve cumhuriyetle yaşayan Baylan, neredeyse bir asra dayanan tarihiyle her zaman İstanbulluların hem hafızasında hem de damağında yer etti. İstanbulluları, ilk espresso, ilk makaron, ilk Sevgililer Günü ve ilk yılbaşı kutlamaları gibi yeniliklerle tanıştıran Baylan, şehrin tüm renklerini kucakladı.

Bu doğrultuda, Baylan, Paskalya Bayramı’nı da İstanbul’un bir zenginliği olarak gördü ve her zaman Hristiyan yurttaşlarımızın neşesine ortak oldu.

Baylan, tıpkı bütün özel günlerde olduğu gibi, İstanbullulara tanıştırdığı yeniliklerle Paskalya Bayramı’nın da en güzel şekilde kutlanmasını sağladı.

Paskalya Bayramı’na özel olarak, Kadıköy ve Bebek şubelerinin vitrinlerini en güzel şekilde süsleyen Baylan, bayram boyunca yolu Kadıköy ve Bebek’e düşen misafirlerine hoş bir karşılama yapıyor. Paskalya’nın mutluluğunu ve neşesini misafirleriyle paylaşıyor.

Yine Kadıköy, Bebek ve Galataport şubelerinde üç noktada Baylan, Paskalya’ya özel lezzetlerini, ustalarının ellerinde tarifi yıllardır değişmeyen çikolatalarıyla hazırlıyor. Aynı zamanda bir Paskalya Bayramı klasiği olan damla sakızlı ve mahlepli Paskalya çöreğini de Kadıköy, Bebek ve Galataport şubesinde misafirleriyle buluşturuyor.

Baylan; büyük, küçük ve mini boylarıyla hem sütlü hem de bitter çikolatalı Paskalya yumurtlarının yanında, tavşan çikolata, horoz çikolata ve renkli yumurtalarını, Paskalya boyunca, Kadıköy, Bebek ve Galataport şubelerinde misafirlerine sunuyor.

Ayrıca Baylan, özenle hazırlanan, meşhur damla sakızlı ve mahlepli Paskalya çöreğini de Kadıköy, Bebek ve Galataport şubelerinde, Paskalya mutluluğuna mutluluk katmak için misafirlerine servis ediyor.

98 yıldır olduğu gibi, Baylan’da Paskalya Bayramı, bu yıl da en güzel şekilde kutlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.