DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066950-2,32%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HAYATI “YAŞINA BAŞINA BAKMADAN” YAŞAYANLARIN HİKAYELERİ GAİN’DE

HAYATI “YAŞINA BAŞINA BAKMADAN” YAŞAYANLARIN HİKAYELERİ GAİN’DE

ABONE OL
Mart 9, 2022 07:28
HAYATI “YAŞINA BAŞINA BAKMADAN” YAŞAYANLARIN HİKAYELERİ GAİN’DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Kimisi kürekle İtalya’ya gidiyor, kimisi her gün koşuyor, kimi durmaksızın şarkı söylüyor, kimisi ise 83,5 yaşında hala aktif olarak çalışıyor. İleri yaşlarına rağmen tutkularının peşinden gidenlerin ve yaşam tarzlarıyla gençlere adeta örnek olanların hikayelerini anlatan program “Yaşıma Başıma Bakmadan”, şimdi 8 bölümünün tümüyle GAİN’de izlenebilir.

 

GAİN’in farklı ve ufuk açan yapımlarından “Yaşıma Başıma Bakmadan” şimdi tüm bölümleriyle yayında. Program 8 hafta boyunca, ülke geçmişini ve hafızasını bir hazine gibi zihinlerinde taşıyan 10 farklı kişinin yaşamlarına dair anlattıklarını izleyiciyle buluşturdu. Geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan son bölümde, 60’larının ikinci yarısında olmalarına rağmen üretmeye ve hayattan sonuna kadar zevk almaya devam eden Bilsen ve Harun çiftinin hikayesine yer verildi.

 

“Yaşıma Başıma Bakmadan” yaş ilerledikçe tutkunun bitmeyeceğini, bir spora, bir sanata veya bambaşka bir şeye kafayı takmak için illa “genç” olmak gerekmediğini adeta kanıtlıyor. Kürekle İtalya’ya giden, her gün koşan, durmaksızın şarkı söyleyen, kısacası yaşına başına bakmadan bildiği yolda yürüyenlerin hikayeleri izleyicilere ilham oluyor.

 

“Yaşıma Başıma Bakmadan” şimdi tüm bölümleriyle GAİN’de.

 

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

 

Gain’i indirmek için;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trgain.mikrogain

https://apps.apple.com/us/app/gai-n/id1516180910

 

GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir.

 

GAİN Hakkında

Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, “kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar.

 

GAİN’e iOS ve Android için geliştirilen uygulamalar ile tüm mobil aygıtlardan, ayrıca Smart TV’ler ve web’den erişim sağlanabilir. Ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.