DOLAR 32,3231 0.22%
EURO 35,0962 -0.13%
ALTIN 2.279,770,11
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hayat mahallenin güzel bayisinde akıyor

Hayat mahallenin güzel bayisinde akıyor

ABONE OL
Şubat 18, 2022 09:38
Hayat mahallenin güzel bayisinde akıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk ve tek sabit ihtimalli spor tahmin oyunu iddaa, “Mahallenin Güzel Bayisi” konseptli reklam kampanyasına start verdi. 4 bölümlük Mahallenin Güzel Bayisi reklam filmi serisinde, artık mahalle yaşamının vazgeçilmez bir parçası haline gelen iddaa bayilerindeki günlük yaşam ele alınıyor. Filmlerde iddaa bayilerinde görmeye alışık olduğumuz müdavimlerden yola çıkılarak yaratılan karakterler ve onların bayi hikayeleri konu ediliyor. BLAB imzası taşıyan filmlerin yönetmen koltuğunda Uygar Kutlu oturuyor. Prodüksiyonu Autonomy Film’e, jingle’ı (reklam müziği) 3K1A’ya ait olan filmlerde arka planda bir döneme damgasını vuran TPAO Batman Orkestrası’nın seslendirdiği “Aya Bak Yıldıza Bak” isimli şarkısı süslüyor.

Anlat Altan anlatıyor

iddaa ürünlerini ve bayi deneyimini, mahalle sıcaklığıyla birleştiren reklam filmlerinde, 14 karakter yer alıyor. Bunların arasında en çok dikkat çeken isim Anlat Altan. Hemen herkesin tanıdığı biriyle özdeşleştirebileceği Anlat Altan, “Bak anlatayım da dinle” diyor ve anlatmaya başlıyor. Kral Oranlarla iddaa oynayan Kral Orhan, tek aşkına tek taş yüzük almak için tek maç oynayan Tek Maç Tekin, canlı maçlarda heyecanına engel olamayan Canlı Caner gibi karakterlerin bayide yaşadıklarını Anlat Altan yanındaki gence anlatıyor. Seyirci de onun anlatımıyla yaşanan heyecanlara, coşkulara, sevinçlere ortak oluyor.

Magazin Osman iddaa bayisinden bildiriyor

Her şeye “ben dedim” demesiyle ama genelde dememiş olmasıyla meşhur olan Dedim Nedim’i, elindeki telefondan takip ettiği spor camiasının magazin haberlerini dilinden düşürmeyen Magazin Osman’ı, her şeyi totem konusu  yapabilen Totemci Cem’i de filmlerde Anlat Altan’ın anlatımıyla tanıyoruz.

Maça, kupon yapmaya, kısaca her şeye geç kalan, her işini son dakikaya bırakmasıyla ünlü 90+5 Hamdi, İspanya ligi uzmanı senkronize ikili Serco & Ramo, iddda’ya bir istatistikçi edasıyla yaklaşan Bilim Selim, her denilene kulak asan Kulak Hasan, en Alman’dan daha Alman ve aynı zamanda Bundesliga uzmanı olan Oliver Kaan ve sadece farklı branşlara oynamasıyla değil, farklı branşları yaşamasıyla da tanınan Branş Barış, Mahallenin Güzel Bayisi kampanyası boyunca ekranlarımıza konuk olacak karakterler arasında yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.