DOLAR 32,3849 -0.12%
EURO 34,5906 -0.65%
ALTIN 2.385,90-2,01
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hamas, Erdoğan’ın Filistin Mücadelesine Destek Açıklamasını Övdü
  • Spor Tv Haber
  • Dünya
  • Hamas, Erdoğan’ın Filistin Mücadelesine Destek Açıklamasını Övdü

Hamas, Erdoğan’ın Filistin Mücadelesine Destek Açıklamasını Övdü

ABONE OL
Nisan 17, 2024 18:04
Hamas, Erdoğan’ın Filistin Mücadelesine Destek Açıklamasını Övdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hamas, Erdoğan’ın Tutumunu Takdirle Karşıladı

Hamas, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin halkını, özgürlükleri ve topraklarını kurtarmak amacıyla verdiği mücadeleyi savunması ve aldığı tutum ile bu konuda yaptığı açıklamalardan övgüyle söz etti. Hamas, Erdoğan’ın AKP TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmadan kısa bir süre sonra yazılı açıklama yaptı.

Kuvâyi Milliye Benzetmesi

Erdoğan’ın Filistin halkına destek açıklamalarını değerli bulduklarını belirten Hamas, “Milli Mücadele sırasında Türkiye’deki Kuvayi Milliye ne ise Hamas da işte aynen odur” sözlerini takdirle karşılandıklarını ve bundan gurur duyduklarını kaydetti.

Cesur Bir Ses

Hamas’ın açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cesur açıklamalarını ve onurlu duruşlarını övdü. Halkımız, Gazze Şeridi’ndeki insanlara yönelik aldığı tutum ve halkın topraklarını özgürleştirme, oraya geri dönüş ve başkenti Kudüs olan bağımsız bir devlet kurma hakkını destekleme konusundaki mücadelesinde, cesur bir ses olarak Erdoğan’ın açıklamalarını ezberleyecektir.

Erdoğan, AKP’nin grup toplantısında “Milli Mücadele sırasında Türkiye’deki Kuvayi Milliye ne ise Hamas da işte aynen odur. Bunu söylemenin de bir bedeli olduğunun elbette farkındayız” demişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.