DOLAR 32,4922 -0.16%
EURO 34,9844 0.4%
ALTIN 2.433,300,43
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gurme CarrefourSA, Çamlıyaka’da!

Gurme CarrefourSA, Çamlıyaka’da!

ABONE OL
Nisan 19, 2022 10:07
Gurme CarrefourSA, Çamlıyaka’da!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, doğru ürünü doğru hizmet ve fiyat politikasıyla market ağını genişletmeye devam ediyor. 2022 yılına yeni hedeflerle giren şirket, son olarak Çamlıyaka Gurme CarrefourSA mağazasını hizmete açtı.

 

Açılış, CarrefourSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı, Yatırım, Bayilik, Satın alma Genel Müdür YardımcısıBulut Batum’un katılımıyla gerçekleşti.

 

Dünya Mutfağına Dayalı Lezzet Deneyimi

 

800 metrekare alanda konumlanan mağaza, 25 bine yakın ürün çeşidi ve 22 kişilik ekibiyle en özel lezzetlerini müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Tasarımı, ürün çeşitliliği ve ferah alışveriş ortamıyla öne çıkan Gurme marketleri dünya mutfağının en özel gurme lezzetlerinin yanı sıra, Yaş sebze – meyve balık ve deniz mahsulleri, suşi, kasap ürünleri, meze ve yöresel peynirler, füme et çeşitleri, organik, glütensiz veya diyabetik ürünler, pasta ve ekmek çeşitleri, taze sıkılmış meyve suyu ve zengin mahzeni ile müşterilerine çok özel bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Alo Sipariş hizmeti ile bölgesindeki evlere ücretsiz servis imkanı da tanıyan mağaza, alışverişini tamamlayan müşteriler için ücretsiz kasa arkası hizmeti de sağlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.