DOLAR 34,2352 0.05%
EURO 37,0225 -0.01%
ALTIN 3.022,841,04
BITCOIN 2299856-0,46%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:52

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray – Beşiktaş Derbisi Öncesi Yunus Akgün’ün Sosyal Medya Paylaşımı Gündemde
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • Galatasaray – Beşiktaş Derbisi Öncesi Yunus Akgün’ün Sosyal Medya Paylaşımı Gündemde

Galatasaray – Beşiktaş Derbisi Öncesi Yunus Akgün’ün Sosyal Medya Paylaşımı Gündemde

ABONE OL
Ekim 21, 2024 20:15
Galatasaray – Beşiktaş Derbisi Öncesi Yunus Akgün’ün Sosyal Medya Paylaşımı Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yunus Akgün’ün Tepki Çeken Paylaşımı

Galatasaray’ın genç yeteneği Yunus Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündemde yerini aldı. Akgün’ün paylaşımında kullanılan arka plan müziğinde, Beşiktaş’a yönelik hakaret içerikli sözlerin bulunması, siyah-beyazlı taraftarlardan büyük tepki aldı.

Beşiktaş Taraftarlarından Tepki

Olayın ardından Beşiktaş taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) seslenerek, Yunus Akgün’ün bu paylaşımı nedeniyle futbol disiplin kurallarının gereğinin yapılmasını talep etti. Taraftarlar, 41. madde kapsamında gerekli disiplin cezalarının uygulanmasını istedi.

Yunus Akgün’ün Müziği Kaldırması

Tepkilerin artması üzerine Yunus Akgün, paylaşımındaki müziği kaldırdı. Futbol disiplin talimatının 41. maddesinde ise TFF’ye veya diğer ilgili kişilere hakaret eden, söven, tehdit eden veya kişilik haklarına saldırıda bulunan kişilere çeşitli cezaların öngörüldüğü belirtiliyor.

Yunus Akgün’ün bu paylaşımı ve ardından gelişen süreç, Galatasaray – Beşiktaş derbisi öncesi futbol camiasında geniş yankı uyandırdı. TFF’nin konuyla ilgili vereceği karar merakla bekleniyor. Akgün’ün paylaşımı ve yaşananlar, derbinin atmosferine de gölge düşürmüş durumda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.