DOLAR 32,3820 -0.13%
EURO 34,7824 -0.08%
ALTIN 2.411,28-0,96
BITCOIN 1997512-1,39%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fransa’da 2 Yaşındaki Emilie’nin Kaybolma ve Ölümü Gizemi

Fransa’da 2 Yaşındaki Emilie’nin Kaybolma ve Ölümü Gizemi

ABONE OL
Nisan 7, 2024 18:03
Fransa’da 2 Yaşındaki Emilie’nin Kaybolma ve Ölümü Gizemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzmanlar, Emilie Vakası Hakkında Çözüme Ulaşılamayacağından Endişeli

Emilie, henüz 2 yaşındayken kayboldu ve sekiz ay sonra cesedi bulundu. Eski başsavcı Jacques Dallest, “Bu davada ne yaparsak yapalım, bunun bir muamma olarak kalacağından korkuyorum” dedi. Müfettişler, kapsamlı araştırmalar sonucunda çocuğun kemiklerini bulsa da nasıl ortaya çıktığını hâlâ çözemedi.

Emilie’nin Kemikleri Le Vernet Köyünde Bulundu

Belediye Başkanı François Balique’a göre, Emilie’nin kalıntıları güneydoğu Fransa’daki Le Vernet köyünde doğa yürüyüşçüleri tarafından bulundu. Kalıntıların, Emile’nin büyükbabasının yanında kaldığı sırada kaybolduktan sonra detaylı bir şekilde arandığı belirtildi.

Kemiklerin Bulunması ve Soruşturma

Gezginlerin keşfettiği kemikler, Emile’nin kaybolduğu tarihten sekiz ay sonra bulundu. Araştırmacılar, kemiklerin bir insan ya da hayvan tarafından taşınmış olabileceğini düşünüyor. Ancak yetkililer şu ana kadar kemiklerin sadece Emile’ye ait olduğunu tespit edebildi.

Savcı Jean-Luc Blachon, gezgin yürüyüşçünün suçlu olmadığını belirtirken, polisin olayı çözememe ihtimali olduğunu itiraf etti. Balique ise neden kemiklerin daha önce bulunamadığını anlayamadığını söyledi.

Emilie Vakası: Şüpheler ve İtiraflar

Jandarma sözcüsü Marie-Laure Pezant, kemiklerin bir kişi veya hayvan tarafından yerleştirilmiş olabileceğini belirtirken, yakın kaynaklar bu ihtimali düşük görüyor. Görgü tanıkları, Emilie’nin kaybolduğu gün büyükbabasını odun keserken gördüklerini iddia ediyor.

25 kişilik küçük bir köyde yapılan aramalar sonuçsuz kalırken, Emilie’nin ölümüne dair gizemli sorular cevapsız kalabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.