DOLAR 32,2424 -0.34%
EURO 34,7535 -0.27%
ALTIN 2.392,780,01
BITCOIN %
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fransa Terörle Mücadele Operasyonunda PKK Bağlantılı Suçlara Karşı Adım Attı
  • Spor Tv Haber
  • Dünya
  • Fransa Terörle Mücadele Operasyonunda PKK Bağlantılı Suçlara Karşı Adım Attı

Fransa Terörle Mücadele Operasyonunda PKK Bağlantılı Suçlara Karşı Adım Attı

ABONE OL
Nisan 23, 2024 18:08
Fransa Terörle Mücadele Operasyonunda PKK Bağlantılı Suçlara Karşı Adım Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransa’da PKK Bağlantılı Suçlarla İlgili Operasyon

Fransa Ulusal Terörle Mücadele Savcılığı, Paris Adli Mahkemesi’nin terörle mücadele birimi aracılığıyla, 2020-2024 yıllarında terör örgütü PKK ile bağlantılı suçlarla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Soruşturma, terör eylemi hazırlığı amacıyla suç grubuna katılmak, terör örgütünü finanse etmek ve PKK terör örgütüyle bağlantılı olarak organize çete halinde haraç toplama girişimleriyle ilgili.

Belçika’da Sterk Tv ve Medya Haber Tv Ofislerinde Operasyon

Fransa’nın talebi üzerine Belçika’da gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK propagandası yaptığı iddia edilen “Sterk Tv ve Medya Haber Tv” ofislerinde aramalar yapıldı. Federal polis, ofislerde bilgisayarlara ve dokümanlara el koydu. Operasyon, terörün finansmanının önlenmesi amacıyla Fransa’nın talebi üzerine gerçekleştirildi.

İade Edilen PKK’lılar

Fransa’dan sınır dışı edilme kararı bulunan PKK’lı Firaz Korkmaz’ın Türkiye’ye iadesine karşı çıkan terör örgütü yandaşları, Charles de Gaulle Havalimanı’nda olay çıkarmıştı. Mehmet Kopal ve Serhat Gültekin de Fransa’dan Türkiye’ye iade edilen PKK’lılar arasında yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.